INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  

ÀGORA KARLOFF
         ︎Una plaça online per a compartir projectes en castellà i català amb la voluntat de connectar i intercanviar activitats entre actors, directors, guionistes i professionals del sector audiovisual. Esdeveniments online, amb la voluntat de continuar-los de manera presencial en el futur.

︎LECTURES DE GUIÓ:

- Lectures de guions en procés de desenvolupament amb els seus creadors.

- Un aparador on compartir el nostres projectes futurs, testar els nostres treballs i obtenir suggeriments.

︎CAFÈ ÀGORA:

- Un xat informal al ZOOM. per a conèixer de prop i compartir sensacions, mètodes i experiències amb els companys de la nostra indústria.

︎PARLEM DE VIDEOBOOKS/REEL:

- Durant la sessió s'analitzaran els videobooks seleccionats i podreu participar amb els vostres dubtes i preguntes.


DAVID GONZÁLEZ

Graduat en guió i direcció cinematogràfics pel CECC (Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya). Durant deu anys treballa com a tècnic de direcció en nombroses produccions cinematogràfiques, entres les que destaquen "Vicky Cristina Barcelona" de Woody Allen o "Biutiful" d'Alejandro González Iñarritu.
El seu primer curtmetratge "El vestit" guanya entre d'altres el Concurso Iberoamericano Versión Española-SGAE, així com el Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT). El seu segon curtmetratge "La dignitat" guanya el premi a millor guió al Festival de Cinema d'Alfàs del Pi.
Ha treballat com a director a la sèrie de Movistar Plus "Merlí: Sapere Aude" i a les de TV3 "Moëbius" i "Les de l'hoquei".
Sessió en directe, on es realitza una prèvia selecció dels vídeobooks/reels més significatius dels participants, per a analitzar-los i on podreu participar amb els vostres dubtes i preguntes.


     

Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎