INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a joves


LLOC
Estudi Karloff
C/Martínez de la rosa 38
08012 Barcelona


CLASES PARTICULARSMINI JOVES KARLOFFLes Classes Particulars Karloff són un nou servei per a joves menors de 13 anys que volen començar a formar-se en la interpretació davant de càmera i que encara no tenen l’edat suficient per poder entrar a un grup Karloff.

Les classes són absolutament personalitzades, el docent s’adaptarà a l’alumne/a i no es requereix experiència prèvia per part de l’alumnat.

Les classes són mínim d’una hora i es poden fer o bé presencial al mateix Estudi Karloff (C/Martínez de la Rosa, 38) o bé online (a través de la plataforma zoom).


L’estudi disposa de docents que poden parlar català, castellà o bé anglès en funció del que vulgui l’alumne/a i es marcarà un calendari amb les sessions acordades pels tutors legals, l’alumne/a i el centre.

Per demanar més informació i/o concertar la teva primera classe, escriu-nos a joves@estudikarloff.com


PREU

El preu de les classes particulars és el següent:
Classes presencials: el preu inclou honoraris de la persona docent + ús de l’espai Karloff + gestió de les classes + formar part de la comunitat Karloff


AVANTATGES D’ESTUDIAR A KARLOFF

  • Entres a una comunitat de joves apassionats/des pel cine, sèries i sector audiovisual.
  • Tindràs un 10% de descompte en tots els cursos intensius de Joves Karloff (Intensiu de Setmana Santa, Formació estiu, Intensiu Selftapes, i tots els que es vagin creant!).
  • Podràs assabentar-te de càstings a través de la nostra newsletter!
  • I podràs venir a les masterclass gratuïtes que s’organitzen sobre la indústria i els estudis professionals i participar! (Convoquem una per trimestre).


DOCENTS

Actualment, una de les docents que està tutoritzant i portant diversos alumnes és l’Alba Brunet.


ALBA BRUNET

Actriu formada a l'Institut del Teatre de Barcelona i a Susan Batson studio de Nova York. Amb quasi 10 anys d'experiència professional, principalment en el sector audiovisual, la podem haver vist durant la seva trajectòria de 4 anys a "Acacias 38" per TVE1 o a "Paraíso" per Movistar+. En l'àmbit autonòmic la podem veure a les sèries de televisió "Pep", "Mòpies" o també presentant el programa de "Gent de la Mar" per IB3. L'any 2018 va estar nominada a millor actriu Balear en els "Premis Somriu". Ja fa uns anys que s'ha obert camí en el mercat internacional i ha format part de projectes com: "Crossfire" per la BBC, "Operation Mincemeat" llargmetratge dirigit per John Madden o "The Mallorca Files" també per la BBC.

Més enllà de les seves feines com a actriu, sent molta motivació per la docència o el coaching actoral. Ha treballat amb nens i adolescents a diverses escoles i festivals teatrals. Diu que d'aquí, ella també n'aprèn moltíssim.

Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎