INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Els nostres cursosDATES
Del 3 d’octubre de 2022 al 30 de gener de 2023 (16 sessions)

*no hi haurà classe el 26 de desembre ni el 2 de gener.


HORARI

Dilluns de 18:00 a 21:00


PREU

600 €

*amb possibilitat de fraccionar.


INSCRIPCIÓ

 Per reservar la teva plaça contacta amb nosaltres a info@estudikarloff.com o omple el formulari d’inscripcions situat a la part superior de la nostra pàgina web.

CURS DE COMÈDIA EXPRESS
Imitació i paròdia

FERMÍ FERNÁNDEZ

         

El que és bo, si és breu, és dos cops bo... A través d’exercicis pràctics, explorarem el món que hem volgut batejar com a “comèdia exprés”: la síntesi humorística i rapidesa que es demana a l’actor en el moment de fer un “gag” visual o un “sketch”, i que actualment és una eina necessària per a qualsevol actor que vulgui ser un actiu a la gran majoria de programes de televisió d’humor i “late shows”.
PROGRAMA DEL CURS:

- LA RELACIÓ DE L’ACTOR I LA CÀMERA EN UN GAG O UN SKETCH

- EL GAG VISUAL MUT

- L’SKETCH

- ACTORS A UN LATE. EL SIDEKICK I EL PRESENTADOR. LA FUNCIÓ D’UN SIDEKICK A UN LATE SHOW.

- IMPROVISACIÓ.

- IMITACIÓ I PARÒDIA. Introducció al personatge i creació d’aquest.


Per a poder rebre el material gravat serà imprescindible haver efectuat la totalitat dels pagaments del curs. Tot el material gravat serà entregat en la seva versió original. 


Fermí Fernández, actor i director

Neix a Londres el 1963, tot i que passa tota la seva infància a Tarragona. Forma part de l'equip del programa de sàtira televisiva HOMO ZAPPING des dels seus començaments (2003- 2006 a Antena 3). Des de l'any 2009 fins a l'actualitat forma part de l'elenc d'actors del programa de sàtira política POLÒNIA de TV3.

El 2016 amb CRACKÒVIA, acaba la seva etapa al programa de sàtira esportiva de més èxit a la televisió catalana, en què portava treballant des del 2010.

Participa com a actor al programa d'Andreu Buenafuente: BUENAS NOCHES Y BUENAFUENTE.

Col·laborador i actor en la majoria dels programes de BUENAFUENTE, per a la cadena La Sexta i Antena 3.

El 2012 presenta la segona edició del programa d'arqueologia SOTA TERRA per a TV3.

Des dels seus inicis en RÀDIO REUS el 1987, al costat d’ANDREU BUENAFUENTE (EL TERRAT), no ha deixat de participar en diferents programes de diverses emissores, com ara SER CATALUNYA, ONA CATALANA, RAC1 o darrerament, a CATALUNYA RÀDIO, al programa ESTAT DE GRÀCIA amb Roger de Gràcia.

PREMIS I GUARDONS
Participa en diversos premis ONDAS rebuts per diferents programes tant de ràdio com de televisió com EL TERRAT de ràdio, LA COSA NOSTRA o HOMO ZAPPING.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎