INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 11 al 13 de març de 2022


HORARIS

Divendres 11 de 18:00h a 22:00h
Dissabte 12 de 15:00h a 21:00h
Diumenge 13 de 10:00h a 17:00h ( 1h pausa per dinar )


PREU
240€
*Actors/actrius de comunitat Karloff tenen 10% de descompte
*Graduats i alumnes de Institut del Teatre tenen 20% de descompte

CURS INTENSIU amb la COACH ACTORAL LAIA RICART
Dues mirades, infinites maneres de veure

         
Aquest curs està destinat a actrius i actors que busquen ser autosuficients en el desenvolupament d'una proposta de personatge i per a intèrprets que vulguin aprendre l'ofici del coach actoral.

Aquest taller neix del diàleg entre la Laia Ricart, acting coach i actriu catalana, i la Maria Laura Berch, acting coach i directora de càsting argentina.

En el transcurs de les converses que mantenen la Laia i la Maria Laura, s'adonen que les seves experiències fent de coach actoral, no només s'han limitat a la preparació de l'intèrpret, sinó que la seva feina s'estén a altres àrees del procés creatiu, com el guió, el procés de càsting, els assajos i el treball en el set.

La proposta d'aquest taller teoricopràctic i participatiu té com a contingut la reflexió dels següents punts:

1- Com entenc el treball del coach actoral.
2- Quines metodologies utilitzo per a una primera valoració del projecte.
3- Com combinar la intuïció pròpia de la lectura del guió amb les demandes del director/a i del projecte en general.

S'abordaran aquests temes des d'exemples concrets de treball, d'experiències professionals, compartint un anecdotari que servirà per a la reflexió professional.

La Laia Ricart impartirà el taller de manera presencial i comptarà amb la participació online de María Laura Berch puntualment.
LAIA RICART

Laia Ricart es actriu, coach actoral de nens, adolescents i adults, docent d'interpretació i de direcció d'actors per directors en mitjans audiovisuals.

La Laia va rebre el premi YAGO a la seva IV edició per la seva feina com a coach actoral a Estiu 1993. Va començar treballant de coach actoral a la pel·lícula Herois d'en Pau Freixas i després va seguir amb en Pau, a les dues Temporades de Polseres Vermelles.

Més endavant va seguir treballant com coach actoral en series y pel·lícules, alguns d'aquests projectes son: H de Jorge Torregrossa, Deixa't portar de Letícia Dolera, Durant la tempesta de Oriol Paolo, Jean-François i el sentit de la vida de Sergi Portabella, Nit i dia de Manel Huerga i Oriol Paolo, Estiu 1993 de Carla Simón, Premi millor opera prima a la Berlínale 2017, Ilargi Guztiak de Igor Legarreta, Espíritu Sagrado de Chema Garcia Ibarra, que acaba de guanyar el premi Feroz Arrebato.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎