INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonográficsDATES

del 18 de febrer al 1 de març


HORARIS

Dilluns a Divendres de 10h a 14h


DIRECTORS A SEGUIR

         Aquest workshop pretén posar en contacte a actors i actrius i directors/es professionals que tenen una projecció molt prometedora i que volen investigar i seguir treballant dia a dia per conrear el seu talent i la seva xarxa professional.

Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 5 formes diferents de treballar.

En un curt termini de temps es podrà interpretar amb una selecció de 5 professionals que aporten nous punts de vista en el món cinematogràfic en una pràctica que s'aproparà molt a un rodatge real.

Durant 10 sessions de matí passaran cada 2 dies per l'estudi 5 directors/es per treballar una escena amb cada actor/actriu i gravar-les.


ELENA MARTIN


Guionista, directora i actriu formada en art dràmatic a l´Escola Lliure. Va fer interpretació per cámara a l’Europäischeis TheaterInstitut Berlin.

Ha sigut directora de:

DÉJATE LLEVAR - (Sèrie per Movistar+) - Dir. Leticia Dolera, Elena Martín i Ginesta Guindal
POOL (NO WATER) - Dir. Elena Martín, Anna Serrano i Marc Salicrú
JULIA IST - Dir. Elena Martín (coguionista)
Biznaga de Plata a la Mejor Película - Festival de Málaga
Biznaga de Plata a la Mejor Dirección (Zonazine) - Festival de Málaga
Nominada a la Millor Pel·lícula en llengua no catalana - Premis Gaudí
Nominada al Premio Especial - Premios Feroz
Premio San Pancracio a la Mejor Dirección Novel - Festival Solidario de Cine Español de Cáceres
Premio al Mejor Largometraje Ópera Prima - Festival Ull Nu Andorra
Yago al éxito menos comercial - Premios Yago
LIKE SI LLORAS - Dir. Anna Serrano i Elena Martín (coguionista)

FERNANDO TRULLOLS


Llicenciat per la Universitat Pompeu Fabra en Comunicació Audiovisual, en l'especialitat de Direcció i Guió de Cinema.

Al 2011, després d’obtenir el Premi Villa de Coslada al Millor Projecte de Curtmetratge, dirigeix “El Vaixell Pirata”, curtmetratge que rep més de 20 premis i el  Premi Goya al Millor Curt de Ficció.

La revista Variety l´inclou  entre els 10 talents a seguir.

Dirigeix segones unitats a pel·lícules per a directors com Fernando González Molina, Fernando Colomo, Julio Medem o J.A. Bayona i també en la sèrie “Félix”, creada per Cesc Gay per a Movistar.

En l'actualitat dirigeix la sèrie H per a Netflix i desenvolupa dos llargmetratges propis, “El cometa Halley” i “El Tren Elèctric”.

El seu curt-anunci per a la campanya de Nadal d'Audi, “Per sempre”, ha estat triat com un dels millors anuncis de l'any 2017 i s'ha alçat amb nombrosos premis, com el Premi Nacional de Creativitat, el Amped'Or, el Premi Panorama a la Millor Execució Audiovisual i 12 Premis Sol.

CARLES TORRAS

CARLES TORRAS va néixer a Barcelona l'any 1974. Com a director i guionista ha realitzat les següents pel·lícules: "Callback" (2016), "Open 24h" (2011), "Trash" (2009) i "Joves" (2004). La seva darrera pel·lícula, "Callback", ha tingut un extens recorregut per festivals d'arreu del món, i ha aconseguit reconeixements de prestigi internacional com la Bisnaga d'Or a la Millor Pel·lícula al Festival de Màlaga i la Bisnaga de Plata al Millor Guió, a més de participar a festivals com el de San Sebastián, BFI London i Brussel·les, on va guanyar el Premi del Jurat. S'ha venut a 10 països i ha estat distribuïda per tota Amèrica Llatina de la mà de Buena Vista International (Disney). Des de l'any 2009 dirigeix la seva pròpia productora Zabriskie Films . Carles Torras ha estat membre del jurat al Festival de Sitges i en la actualitat és membre de l'Acadèmia del Cinema Català.

MANUEL CARBALLO

Guionista i director cinematogràfic, Manuel Carballo va néixer a Barcelona el 1974,  Després de cursar estudis de direcció cinematogràfica al C.E.C.C., a finals de l'any 2000 entra a treballar al món del cinema, participant en el rodatge de més d'una desena de pel·lícules, entre elles cintes de Jaume Balagueró, Paco Plaza o Sílvia Munt.

Després d'un parell d'experiències en el món del curt, l'any 2006 debuta en el llargmetratge amb L'últim just, un thriller esotèric que dirigeix i co-escriu. Un parell d'anys després dirigeix la seva segona pel·lícula, La possessió d'Emma Evans(Exorcismus 2010), una inquietant malson naturalista que obté una gran difusió internacional. Retornats(The Returned 2013)és el seu tercer i últim llargmetratge fins a la data, un estilitzat thriller romàntic amb tints de cinema fantàstic rodat al Canadà. Actualment es troba preparant la seva quarta pel·lícula, Lesser Evil, una original i innovadora aproximació al gènere policíac.

DENISE CASTRO

Directora, guionista i productora. Ha estudiat i treballat a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). La seva Òpera Prima és "Salvación" (Escac Films). També ha dirigit “Maniac Tales” (Kandale Films) i "Dràcula de Denise Castro" (amb la seva productora Vampi Films). Actualment prepara la seva quarta pel·lícula.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎