INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

A reprogramar (afectacions pel covid-19)


HORARIS

Dilluns a divendres de 10h a 14:30h


PREU
390€

DIRECTORS A SEGUIR

         
Aquest workshop pretén posar en contacte a actors i actrius i directors/es professionals que tenen una projecció molt prometedora i que volen investigar i seguir treballant dia a dia per conrear el seu talent i la seva xarxa professional.

Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 5 formes diferents de treballar.

En un curt termini de temps es podrà interpretar amb una selecció de 5 professionals que aporten nous punts de vista en el món cinematogràfic en una pràctica que s'aproparà molt a un rodatge real.

Durant 10 sessions de matí passaran cada 2 dies per l'estudi 5 directors/es per treballar una escena amb cada actor/actriu i gravar-les.

 

LUCÍA ALEMANY, directora de cinema


Va estudiar Comunicació Audiovisual i posteriorment Direcció a l'ESCAC. La seva passió pel realisme més extrem la va portar a realitzar pràctiques amb actors no professionals i a recolzar-se en la improvisació com a motor de l'conflicte. D'aquesta recerca neix el seu primer curtmetratge,”14 anys i un dia” en 2015.

La seva òpera prima, "La innocència", un relat sobre les opressions de l'adolescència, recull 12 nominacions als Premis Gaudí 2020 i 2 als Premis Goya 2020.SENEM TÜZEN, directora de cinema.


Nascuda a Ankara, Turquia, va escriure i va dirigir el drama mare-filla turc “Ana Yurdu”, presentada en el Festival de Venècia. Va ser guardonada en els premis Àsia Pacific Screen Awards de 2015 com a millor guió i nominada pel FIPRESCI com a millor pel·lícula en els Premis del Cinema Europeu, entre molts altres reconeixements. Anteriorment, els seus curtmetratges havien estat projectats i premiats en festivals internacionals.


PILAR PALOMERO, directora i guionista de cinema


L’any 2013 va començar un Màster en Direcció de Cinema a la Film Factory (Sarajevo) sota el lideratge del cineasta hongarès Béla Tarr. Els seus curtmetratges han estat projectats als festivals internacionals més importants. Ha participat a la Berlinale Talents 2017 i al Sarajevo Talents.

La seva opera prima "Las niñas" obté la Biznaga d'Or al Festival de Màlaga i ha estat exhibida en múltiples Festivals internacionals com el de Xangai, Sarajevo o Berlín.

ELENA TRAPÉ, directora i guionista de cinema


Llicenciada en Història de l'Art, graduada a l’ESCAC en 2004 en l'especialitat de Direcció.

Al 2008 va rodar “La ruïna” el seu primer telefilm, estrenat en 2009 i nominada a millor pel·lícula per a televisió en els premis Gaudí 2010.

En 2010 va estrenar “Blog” la seva òpera primera.

En 2015 va estrenar el documental “Palabras, mapas, secretos y otras cosas” un retrat de la cineasta Isabel Coixet.

En 2017 va rodar a Berlín “Les distàncies” protagonitzada per Alexandra Jimenez i Miki Esparbé.

La pel·lícula es va imposar com a guanyadora absoluta del Festival de Cinema de Màlaga en la seva edició del 2018 en conquistar tant la Biznaga d'Or a la millor pel·lícula espanyola com la Biznaga de Plata a la millor direcció.

JOSÉ LUIS MONTESINOS, guionista i director


Estudia Enginyeria en Imatge i So a l'Escola La Salle Bonanova de la Universitat Ramon Llull. Al mateix temps es gradua en Direcció en Cinematografia al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC).

Ha aconseguit al voltant de 200 premis amb els seus curtmetratges, "Físico", "Final", "Fest", "Matagatos". Una de les seves obres de més èxit, "La historia de siempre" i incloent el Premi Goya per "El corredor"

La seva òpera prima, "CUERDAS" (2020), produïda per Bastian Films i Gaia Audiovisuals, va ser estrenada a la Secció Oficial de Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. La pel·lícula es distribueix a Espanya de la mà de Begin Again Films. Ha estat adquirida per Strand Releasing per a la seva distribució nord-americana. També s'han fet amb els seus drets de distribució diferents països, com el Japó, Corea de Sud, Anglaterra, Rússia o Taiwan, entre d'altres.

Actualment es troba immers en el desenvolupament de diversos projectes de llargmetratge, com a director i guionista.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎