INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 14 al 23 de juny de 2021


HORARIS

De 10h a 14:30h


PREU
320€

DIRECTORS A SEGUIR

         
Aquest workshop pretén posar en contacte a actors i actrius i directors/es professionals que tenen una projecció molt prometedora i que volen investigar i seguir treballant dia a dia per conrear el seu talent i la seva xarxa professional.

Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 5 formes diferents de treballar.

En un curt termini de temps es podrà interpretar amb una selecció de 5 professionals que aporten nous punts de vista en el món cinematogràfic en una pràctica que s'aproparà molt a un rodatge real.

Durant 8 sessions de matí passaran cada 2 dies per l'estudi 4 directors/es per treballar una escena amb cada actor/actriu i gravar-les.

 

DAVID MATAMOROS


Llicenciat en dret, porta més de 20 anys com a productor cinematogràfic i 10 anys col·laborant conjuntament amb la productora de Lars Von Trier, Zentropa, produint cinema, documental i televisió.
Han posat en marxa més de 10 pel·lícules junts.

Com a director ha dirigit el multi-premiat curtmetratge "Lo que dejamos atrás", documentals o programes de televisió. La seva afició a l'escriptura li porta a escriure el guió de quatre pel·lícules (El Faro / L'Any de la Plaga / Isaac/ Hanna i els monstres), i és amb “ISAAC” on finalment fa el salt a la direcció. Ara prepara el seu segon llargmetratge, “ASTRONAUTA”.MIREIA ROS


Actriu, directora, guionista i productora.

En teatre treballa amb directors com Mario Gas, Gerome Savary, Jorge Lavelly, Nuria Espert, etc…
En cine amb Ricardo Franco, Juan Antonio Bardem, Jesús Garay, Antonio Mercero, Jaime de Armiñán, etc...
Després d'una experiència extensa en TV, cinema, actriu de teatre, inicia la seva carrera com a guionista i directora de cinema.

Va diversificar la seva participació en la indústria cinematògrafica i televisiva amb les seves primeres direccions. El curtmetratge “ Un adiós a Steve McQueen (1980). El seu primer llargmetratge, “La Moños” (1996),  que fou nominat als premis de millor director novell del Festival Internacional de Chicago (1997) i dels Premis Goya de 1998.
El Triunfo(2006), “Wendy” (2009) i el documental en sèpia “Barcelona, abans que el temps ho esborri” (2011),  guanyador del Gaudí a la millor pel.lícula documental (2012).


DAVID GONZÀLEZ


Graduat en guió i direcció cinematogràfics pel CECC (Centre d’Estudis Cinematogràfics de Catalunya).

Durant deu anys treballa com a tècnic de direcció en nombroses produccions cinematogràfiques, entre les que destaquen "Vicky Cristina Barcelona" de Woody Allen o "Biutiful" d’Alejandro González Iñarritu. El seu primer curtmetratge "El vestit" guanya entre d'altres el Concurso Iberoamericano Versión Española-SGAE, així com el Festival Internacional de Cinema en Català (FIC-CAT). El seu segon curtmetratge "La dignitat" guanya el premi a millor guió al Festival de Cinema d'Alfàs del Pi. Ha treballat com a director a la sèrie de Movistar Plus "Merlí: Sapere Aude" i a les de TV3 "Moëbius" i "Les de l’hoquei".

GEMMA BLASCO


Graduada en Direcció i Guió a l’Escola de Cine  Bande à Part.

El seu curtmetratge “Jauría” s’estrena al 2018 dins el Festival de Màlaga. Posteriorment passa per Abycine, Alcine i Xixón, entre d’altres. Rep el premi a la millor direcció SGAE-Nova Autoria del Festival de Sitges. El seu primer llarmetratge, “El Zoo”, s’estrena al 2018 dins el FICX – Festival de Cinema de Xixón, passa per LPA Les palmes i s’estrenarà a Catalunya dins el D’A Film Festival de Barcelona.  Actualment està desenvolupant el seu segon llarmetratge amb l’ajut al desenvolupament de DAMA i tutoritzada pel guionista Michel Gaztambide.

FILMOGRAFIA El Zoo (2018), Jauría (curt, 2018), Formas de Jugar (curt, 2015)
ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎