INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 2 al 15 de novembre de 2021


HORARIS

De 10h a 14:00h


PREU
390€

DIRECTORS A SEGUIR

         
Aquest workshop pretén posar en contacte a actors i actrius i directors/es professionals que tenen una projecció molt prometedora i que volen investigar i seguir treballant dia a dia per conrear el seu talent i la seva xarxa professional.

Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 5 formes diferents de
treballar.

En un curt termini de temps es podrà interpretar amb una selecció de 5 professionals que aporten nous punts de vista en el món cinematogràfic en una pràctica que s’aproparà molt a un rodatge real.

Durant 10 sessions de matí passaran cada 2 dies per l’estudi 5 directors per
treballar una escena amb cada actor/actriu i gravar-les.

 

DAMIÀ SERRA / 2-3 de novembre 

Graduat en Direcció a l'ESCAC. El meu primer curt, " EN LA AZOTEA" es va estrenar a la Berlinale 2016 i va guanyar en SEMINCI i a Sitges-Nova Autoria, i va ser nominat als Gaudí i Goya 2017. El van seguir "YO NUNCA" y "MOROS EN LA COSTA", que segueix viatjant per diversos festivals. En teatre vaig escriure i vaig dirigir "PAU", una obra de micro que barrejava teatre i cinema que va estar 12 setmanes a Barcelona i 7 a Madrid, entre altres obres, i compagino la meva feina de guionista i coach ocasional amb el de professor de cinema i interpretació , que m'encanta i m'omple de vida. Actualment estic desenvolupant dues sèries de televisió..


ADRIÀ GUXENS / 4-5 de novembre


Adrià Guxens (Tarragona, 1992) és graduat en Direcció Cinematogràfica per l'ESCAC. El seu primer curtmetratge, La Puerta, és seleccionat al Festival de Toronto. “Un instante”, de temàtica LGBTI +, es converteix en un gran èxit a YouTube.

L'any 2018 roda “Meiying MG-01”, que és seleccionat, entre d'altres, en la Setmana de Cinema de Medina de el Camp i guanya un premi al festival FIC-VINYA de Xile. En 2019 Guxens estrena a ZINEBI el seu curtmetratge documental “Jin Tian Bu Hui Xia Yu”, que també guanya una Biznaga de Plata al Festival de Màlaga 2020, el segon premi en els Golden Lenses Awards de la Xina i és un dels projectes preseleccionats per als Premis Gaudí 2021 de cinema català.

El curtmetratge “Preludi”, guanya el premi a l'Millor Curtmetratge Estudiantil al Festival de St. Joan d'Alacant 2020. Actualment dóna classes de direcció a l'ESCAC, treballa en un nou curt LGBTI +, 15 minuts, i en la seva òpera prima, “Tres canciones”.SIGFRID MONLEÓN / 8-9 de novembre

Guionista, director de cinema i director teatral.

Diplomat en direcció cinematogràfica i realització de televisió a Roma. A més de dirigir ha escrit diversos llibres, molts d'ells de cinema; "Historia del cine valenciano”, "Paolo Branco: La producción independiente", “Los años más cortos de nuestra vida” o “La mirada secreta de Gianni Amelio”. "La isla del holandés" va significar la seva òpera prima. En la filmografia destacada com a director: "El cónsul de Sodoma”, “La bicicleta" “La isla del holandes” y cal destacar que ha estat nominat als Goya en diverses ocasions.
LLUÍS DANÉS / 10-11 de novembre

Lluís Danés i Roca (Arenys de Mar, 1972) va estudiar escultura a l'Escola d'Arts i Oficis de Barcelona i va començar la seva carrera com a escenògraf. Des de llavors ha cultivat diverses disciplines, com el cinema, vídeo, el teatre i el circ. El seu debut com a director de cinema va ser amb Llach, la revolta permanent, que es va estrenar a la 54ena edició de Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastián1 ia les sales al març de 2007. Altres dels títols en els quals ha treballat són: "Laia" com a director i escenògraf de l'adaptació cinematogràfica de la novel·la de Salvador Espriu. Yayoma com a director i guionista de l'documental. Va dirigir i va produir Camins, documental que recull el retorn als escenaris, de el mític grup de rock Sopa de Cabra. També ha estat director i realitzador d'anuncis publicitaris amb músics i artistes internacionals com Peter Gabriel, the Edge d'U2, entre d'altres per Amnistia Internacional.


PAU CALPE / 12-15 de novembre


Pau Calpe Rufat ha treballat durant 20 anys en la producció executiva de diferents projectes de cinema i televisió. Comença a treballar el 1998 a la productora Esicma. Més tard, produeix pel.lícules de cinema per a DeaPlaneta. Al 2009 s’incorpora a BrutaL Mèdia on produeix mini sèries de televisió. El 2013 treballa a Londres desenvolupant sèries per a Mammoth Screen Productions i Boomerang. El 2016 crea la seva productora Galápagos. “Tros”, basada en la novel·la homònima de Rafael Vallbona, és la seva primera pel.lícula com a director. Actualment prepara la seva segona pel·lícula “Llobàs”, adaptació de l’obra “Lobisón” escrita per Ginés Sánchez.
ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎