INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 24 de gener al 2 de febrer de 2022


HORARIS

De 10h a 14:00h


PREU
370€
*Actors/actrius de comunitat Karloff tenen 10% de descompte

DIRECTORS A SEGUIR

         
Durant 8 sessions de matí passaran cada 2 dies per l'estudi 4 directors per treballar una escena amb cada actor/actriu i enregistrar-la. Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 4 maneres diferents de treballar.

Aquest workshop pretén posar en contacte actors i actrius i directors/es professionals que tenen una projecció molt prometedora que volen investigar i continuar treballant dia a dia per cultivar el seu talent i la seva xarxa professional.

En un curt termini de temps es podrà interpretar amb una selecció de 4 professionals que aporten nous punts de vista al món cinematogràfic en una pràctica que s’acostarà molt a un rodatge real.

Properament desvelarem els noms dels professionals que tindrem.

 
Ibai Abad -  24 i 25 de GENER

Graduat a l'ESCAC, va dirigir els curtmetratges internacionalment premiats Història d'un enterrament i Tahití. Fins al 2012 va combinar els estudis d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona amb el rodatge de documentals a Bolívia, Perú i Senegal a través de l'organització Audiovisuals Sense Fronteres. Aquest any va fundar Mayo Films, amb la qual ha produït el seu primer llargmetratge i ha dirigit publicitat, videoclips i videoart, així com la promoció per al Festival Sonar; i teatre amb la companyia Sognatore.

El 2016 va dirigir el llargmetratge The Girl from the Song, una revisió d'Orfeu i Eurídice rodada entre Londres i el festival Burning Man. En estrenar-se mundialment a Netflix es va col·locar entre les cinc pel·lícules més vistes. Arran d'això, comença el desenvolupament dels llargmetratges d'Escanyapobres, actualment en producció amb TV3 i que dirigirà al començament del 2022; de Calypso, seleccionat a l'Script Station de Berlín i guanyador del premi de desenvolupament PROA; i de les sèries Or líquid i Olympo, com a director i productor executiu.

Escriu i dirigeix el curtmetratge L'altra vida, seleccionat al Festival de Sitges i al Festival Cinequest de Califòrnia, i la macroproducció VR d'Intel Studios La femme, una immersió al cinema noir rodada a Los Angeles i actualment en postproducció.

Hèctor Hernández Vicens -  26 i 27 DE GENER

Novel·lista, guionista, director de cinema i televisió. Ha estat durant 6 anys cap de guionistes de la sèrie infantil Los Lunnis (TVE) amb més de 50 premis internacionals. Ha escrit diverses TV movies, entre elles, Pacient 33, amb 4 premis Tirant; sèries com El Cor de la Ciutat, Kubala Moreno i Manchon, 39 + 1 i els llargmetratges cinematogràfics Fenix 1123 dirigit per Joel Joan i Sergi Lara; i El Practicant, dirigit per Carles Torras, en fase de finançament.

Com a director de cinema ha escrit i dirigit el thriller psicològic El cadàver d'Anna Fritz, estrenada al festival SXSW Austin, i seleccionada a les seccions oficials de festivals com BFI London Film Festival, Fantaspoa i Festival de Cinema Fantàstic de Sitges entre d'altres i estrenada en gairebé 20 països.

Ha dirigit el llargmetratge Day of The Dead Bloodline, produït per Nu Image i Millennium Films, estrenat a USA i distribuït per Netflix. El seu següent llargmetratge com a guionista i director serà produït per A Contraluz Films.

CARLOS VILLAFAINA - 28 i 31 DE GENER

Carlos Villafaina (Barcelona, 1991). Realitza els estudis cinematogràfics a l'ESCAC. Escriu i dirigeix Silencio por favor, un curtmetratge autobiogràfic en què s'aproxima a la diversitat funcional del seu germà bessó. Aquest projecte d'estudiant aconsegueix la candidatura als Premis Goya i la nominació a Millor Curtmetratge als Premis Gaudí, a més d'altres premis i seleccions nacionals i internacionals.

El seu segon curtmetratge i projecte final de carrera, Gusanos de Seda s'estrena a SEMINCI, obtenint el guardó a Millor Curtmetratge a la Noche del Corto Español. El projecte recull nombrosos premis i seleccions a més de 30 festivals nacionals i internacionals. Destaquen els premis SGAE nova autoria a Millor Guió i Banda Sonora al Festival de Sitges.

Codirigeix el llargmetratge La filla d'algú amb els seus companys de promoció. Produïda per ESCAC Films, s'estrena al festival de Màlaga, alçant-se a la seva estrena amb els premis a Millor pel·lícula MOVISTAR + i Millor actriu protagonista per a Aina Clotet. El llarg és seleccionat a festivals com Sant Sebastià i BCN Film Fest. És assistent de direcció al llargmetratge Bajocero de Lluís Quilez, produït per Morena Films. De forma paral·lela combina treballs de publicitat i la docència a l'ESCAC, entre d'altres centres educatius. Actualment desenvolupa el guió del seu primer llargmetratge.


Marta Lallana - 1 i 2 DE FEBRER

Marta Lallana (Zaragoza, 1994) Va estudiar a la Escuela de Arte de Zaragoza i més tard Cinema a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona.

Des del 2016 fins al 2019, escriu, produeix i dirigeix la seva òpera prima ULLS NEGRES. Guanyadora de la BISNAGA DE PLATA MILLOR PEL·LÍCULA ESPANYOLA al Festival de Màlaga 2019. Estrenada internacionalment en Competició Oficial al Festival BAFICI (Festival cinema d'autor de Buenos Aires) a la selecció Talents del Festival Cinema d'Autor de Barcelona (D'A ) i al Festival de Cinema de Sant Sebastià SSIFF entre molts altres. Nominada als Premis Ferotge i als Premis Gaudí a millor pel·lícula de parla no catalana.

El 2017 coguionitza i assisteix a la direcció del curtmetratge RESTES DE COSES, produït per Nanouk Films i el Festival Temporada Alta, dirigit per Salvador Sunyer (Laus d'Or per The Pleasure Island) i Xavier Bobés (guanyador del Butaca Award for Best Show per Cosas Que s'obliden fàcilment).

Actualment es troba en procés de rodatge del seu segon llargmetratge MUYERES, produït per Tall i Confecció de Pel·lícules.

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎