INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

del 1 al 9 de juliol de 2020


HORARIS

Dilluns a divendres de 10h a 14:30h


PREU
390€

DIRECTORS A SEGUIR

         


--- COMPLET, SENSE PLACES ---

Aquest workshop pretén posar en contacte a actors i actrius i directors/es professionals que tenen una projecció molt prometedora i que volen investigar i seguir treballant dia a dia per conrear el seu talent i la seva xarxa professional.

Una oportunitat única per a un entrenament intensiu amb 5 formes diferents de treballar.

En un curt termini de temps es podrà interpretar amb una selecció de 5 professionals que aporten nous punts de vista en el món cinematogràfic en una pràctica que s'aproparà molt a un rodatge real.

Durant 10 sessions de matí passaran cada 2 dies per l'estudi 5 directors/es per treballar una escena amb cada actor/actriu i gravar-les.

 

DAMIÀ SERRA 
Graduat a l'ESCAC en l'especialitat de direcció. El seu primer curtmetratge, "EN LA AZOTEA" es va estrenar a la Berlinale i va estar nominat als Goya i Gaudí 2017. L'han seguit "YO NUNCA" i "MOROS EN LA COSTA", amb divers recorregut nacional i internacional. En teatre ha escrit i dirigit "PAU", que va estar 14 setmanes a Barcelona i 7 a Madrid. Actualment es troba escrivint una serie de televisió.


SENEM TÜZENNascuda a Ankara, Turquia, va escriure i va dirigir el drama mare-filla turc “Ana Yurdu”, presentada en el Festival de Venècia. Va ser guardonada en els premis Àsia Pacific Screen Awards de 2015 com a millor guió i nominada pel FIPRESCI com a millor pel·lícula en els Premis del Cinema Europeu, entre molts altres reconeixements. Anteriorment, els seus curtmetratges havien estat projectats i premiats en festivals internacionals.


DAVID MATAMOROS


Llicenciat en dret, porta més de 20 anys com a productor cinematogràfic i 10 anys col·laborant conjuntament amb la productora de Lars Von Trier, Zentropa, produint cinema, documental i televisió. Han posat en marxa més de 10 pel·lícules junts.

Com a director ha dirigit el multi-premiat curtmetratge "Lo que dejamos atrás", documentals o programes de televisió. La seva afició a l'escriptura li porta a escriure el guió de quatre pel·lícules (El Faro / L'Any de la Plaga / Isaac/ Hanna i els monstres), i és amb “ISAAC” on finalment fa el salt a l'adreça. Ara prepara el seu segon llargmetratge, “ASTRONAUTA”.
CLARA ROQUET


Guionista i directora de cinema catalana. Amb la pel·lícula “10.000 KM”, de la qual és coguionista, va guanyar el premi Gaudí i la bisnaga de plata al festival de Màlaga al millor guió de llargmetratge. També és coguionista de "Petra", dirigida per Jaime Rosales i estrenada a la Quinzena de Realitzadors del festival de Cannes, i de "Els dies que vindràn", dirigida per Carlos Marques-Marcet i guanyadora del festival de Màlaga i de l'última edició dels premis Gaudí.

El seu primer curtmetratge com a directora, "El Adiós", es va estrenar al festival internacional de Toronto, va ser adquirit per HBO i va guanyar l'Espiga d'Or a la SEMINCI i el premi Gaudí al Millor Curtmetratge entre altres premis.

Acaba de dirigir la seva primera pel·lícula, "Libertad", produïda per Lastor Media i Avalon. Gràcies a una beca de la Caixa, ha estudiat un Màster de Cinema a la Universitat de Columbia de Nova York.RAFA CORTÉS


Nascut a Palma en 1973. Director i guionista format a Barcelona i Nova York. El seu primer llargmetratge, “Yo”, va rebre nombrosos premis internacionals, entre ells el de Pel·lícula Revelació de l'Any en el Festival de Cannes, el FIPRESCI a Rotterdam, la Navalla de Buñuel que el programa de TVE Versió Espanyola atorga a la millor pel·lícula nacional de l'any i el Gran Premi de la Biennal d'Annecy. Ha realitzat campanyes publicitàries per a marques com PhotoEspaña, IKEA, La Travessa o
Volkswagen, obtenint distincions com el Sol d'Or de Sant Sebastià, el Gran Premi del CdeC, i el Premi a l'Excel·lència Publicitària del Museu d'Art Modern Reina Sofia.


ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎