Monogràfics
Del 19 al 30 de juny
HORARIS
De dilluns a divendres de 10 a 14 h
*excepte les sessions d’obertura i cloenda amb Luci Lenox i Pep Armengol que finalitzaràn a les 13 h
PREU
420 €
*Actors/actrius Karloff tenen 10% de descompte
*Oients al 50% - 3 places disponibles!
(També, per a directors/es o estudiants de direcció).
INSCRIPCIÓ
Per reservar la teva plaça contacta amb nosaltres a ︎ info@estudikarloff.com o omple el formulari d’inscripcions situat a la part superior de la nostra pàgina web.
DIRECTORS/ES A SEGUIR
Aquest intensiu pretén posar
en contacte actors i actrius i directors/es professionals amb una projecció
molt prometedora, que volen investigar i continuar treballant dia a dia per
cultivar el seu talent i la seva xarxa professional.
Durant 8 sessions de matí
passaran cada dos dies per l'estudi 4 directors/es per treballar una escena amb
cada actor/actriu i enregistrar-la. Els participants treballaran amb directors/es
d’estils i recorreguts diferents, amb el
seu propi enfocament artístic i tècnic dins del món cinematogràfic.
Una oportunitat única per a
un entrenament intensiu amb 4 maneres diferents de dirigir, en una pràctica que
s'acostarà molt a un rodatge real!
I a més, per primera vegada
comptarem amb la participació especial dels directors de càsting LUCI LENOX
i PEP ARMENGOL!
D'aquesta manera, el curs
començarà amb una sessió de Luci Lenox, on prepararà als actors i actrius per a
les futures sessions de treball amb els quatre directors seleccionats. La seva
experiència i coneixement permetran als participants familiaritzar-se amb
l'estil de cada director/a. I finalment, Pep Armengol, tancarà el curs amb una
sessió per revisar i analitzar les escenes rodades durant l'intensiu, amb
l'objectiu d'elaborar impressions detallades i orientar als actors/actrius
sobre com aprofitar al màxim l'extens material recopilat durant les sessions
anteriors i continuar creixent en la seva carrera professional.
*Tot el material gravat serà
entregat en la seva versió original.

Directora de càsting internacional. Ha treballat juntament amb alguns dels cineastes més importants i prometedors del món com J.A. Baiona, Isabel Coixet, Kenny Ortega, Marc Forster, Woody Allen, Sebastian Schipper, Àlex de l'Església i Benito Zambrano, entre d'altres. Ha col·laborat al càsting de més d'un centenar de produccions a Espanya i Europa. La llista de clients inclou Netflix, Fox, Paramount, ABC, Disney, NBC, MediaPro i diverses productores independents espanyoles. Els seus més recents crèdits inclouen "Baby" dirigida per Juanma Bajo Ulloa i les sèries "The Head" per a HBO i "Warrior Nun" per a Netflix. A més, és membre de la junta de CSA Europa i ha dirigit el Comitè de Diversitat i Inclusió a Europa.

Ha dirigit els llargmetratgesLa isla del holandés (2001), protagonizat per Pere Ponce i Cristina Plazas,La bicicleta (2006) amb Pilar Bardem, Sancho Gracia i Bárbara Lennie, El cónsul de Sodoma (2010) protagonitzat per Jordi Mollà i Una película póstuma(2022) amb Pere Ponce. També, ha dirigit el programa de tv Síndrome laboral(2004), protagonitzat per Carmelo Gómez i ha participat en el llargmetratge col·lectiuHay motivo (2004) amb el curtmetratge Adopción.
Dins del camp documental ha dirigit Karlitos (2004) i els llargmetratges El último truco/Emilio Ruiz del Río (2009), Ciudadano Negrín (2011),Cántico (2016), El pintor de calaveras (2018) i Mario Camus según el cine (2022).
En teatre ha dirigit Bartleby,el escribiente (Sanchis Sinisterra), La rendición (Isabelle Stoffel), Un cielo (Jean Genet), Teatro (Mariano Peyrou), Suite Nupcial (Carlos Iglesias), Grounded (George Brant) i l’òpera María Soliña (Nacho Mañá).
Autor de diversos llibres sobre cinema, com La mirada secreta de Gianni Amelio (ed. Seminci, 1996) o Paolo Branco: La producción independiente (ed. Filmoteca valenciana / Cinema Jove, 1999).
Es professor de direcció a la ECAM (Escuela de Cine de la Comunidad de Madrid) i EFTI (Centro Internacional de Fotografía y Cine).

Daniel Padró (Barcelona, Espanya, 28/08/1985) comença la seva carrera com a guionista amb la pel·lícula XP3D, mentre encara cursava els seus estudis a l'ESCAC, on es va especialitzar en guió. El seu curt de final de carrera Un dia especial va ser estrenat en secció oficial del Festival de Sitges. Des de llavors ha treballat com a analista de guions a la productora Rodar i Rodar i ha exercit de productor delegat a la pel·lícula «Espejo Espejo». "Psicario" és el seu cinquè curtmetratge com a director, després de "Molaphone" (2021), "El Pisito" (2020), "TQ" (2018) i "Un dia especial" (2013). Actualment, està pendent d'estrenar el llargmetratge "Mala persona", dirigida per Fer García-Ruiz en el que ha participat com a coguionista.

Judith Colell (Barcelona, 1968) llicenciada en Història de l'Art i Certificate in Film a la Universitat de Nova York. Ha dirigit els llargmetratges El domini dels sentits(col·lectiu), Dones (2001), premiat al Festival de Sitges, Lorca i Vitòria, entre d'altres; 53 dies d'hivern (2007), presentat al Festival de Cinema de Sant Sebastià, millor actriu al Festival de Tolouse i nominada 10 Premis Barcelona; i Elisa K (2010), guanyador del Premi Especial del Jurat al Festival de Sant Sebastià i nominat a 5 Premis Gaudí i al Goya al Millor guió adaptat. També, ha rodat 15 horas (2020), filmada a República Dominicana. Colell ha sigut vicepresidenta de l'Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya de 2011-2015 i vocal de direcció a la junta del 2016 al 2020, i és secretària de la junta de l’Acadèmia del Cinema Català, així com directora del Grau de Comunicació Audiovisual i professora a Blanquerna, Universitat Ramon Llull de Barcelona.

Després de graduar-se a l'ESCAC, va dirigir els curtmetratges internacionalment premiats Història d'un enterrament i Tahití. Fins al 2012 va combinar els estudis d'Història de l'Art de la Universitat de Barcelona amb el rodatge de documentals a Bolívia, Perú i Senegal a través de l'organització Audiovisuals Sense Fronteres. Aquest any va fundar Mayo Films, amb la qual ha produït el seu primer llargmetratge i ha dirigit publicitat, videoclips i videoart, així com la promoció per al Festival Sonar; i teatre amb la companyia Sognatore.
El 2016 va dirigir el llargmetratge The Girl from the Song, una revisió d'Orfeu i Eurídice rodada entre Londres i el festival Burning Man. En estrenar-se mundialment a Netflix es va col·locar entre les cinc pel·lícules més vistes. Arran d'això, comença el desenvolupament dels llargmetratges d'Escanyapobres, actualment en producció amb TV3 i que dirigirà al començament del 2022; de Calypso, seleccionat a l'Script Station de Berlín i guanyador del premi de desenvolupament PROA; i de les sèries Or líquid i Olympo, com a director i productor executiu.
Escriu i dirigeix el curtmetratge La otra vida, seleccionat al Festival de Sitges i al Festival Cinequest de Califòrnia, i la macroproducció VR d'Intel Studios La femme, una immersió al cinema noir rodada a Los Angeles.

És director de càsting internacional, actor, docent i productor audiovisual. Com a director de càsting ha treballat en més de 200 projectes de cinema i TV amb directors/es com Agustín Villaronga, Woody Allen, Cédric Klapisch, Fernando Trueba, Tom Tykwer, Enric Urbizu, Brad Anderson, Peter Greeanaway, Susan Seidelman, Alfonso Arau, Catherine Corsini, Jaume Rosales, Barbet Shroeder, Óscar Aibar, entre d'altres.
Entre els treballs recents: "Pan de limón con semillas de amapola" de Benito Zambrano, "El Páramo" de David Casademunt, "Dos" de Mar Targarona, "La Bestia" de David Casademunt i "La Vampira de Barcelona" de LLuis Danes. Actualment, dirigeix el càsting de la sèrie de TV "Nacho XXXL" per a Starzplay, BAMBU Producciones, i en cinema, "L'escanyapobres" d'Ibai Abad i "El Cuco" de Mar Targarona.