INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff és una escola formada per professionals en actiu del món audiovisual. Ens avalen més de 20 anys treballant amb i per als millors.
         


Direcció

Luci
Lenox


Directora de Càsting internacional

Direcció

Pep Armengol


Director de Càsting
Cap d’estudis

Lluïsa Castell


Actriu
Cap d'estudis Dept. Joves

Núria
Deulofeu


Actriu
Cap d'estudis Dept. Joves

Jaume 
Viñas


Actor
Luci Lenox porta més de 15 anys treballant entre Barcelona, Londres i Dublín i té una amplíssima experiència en produccions internacionals. Fa 5 anys va obrir Frank Stein Studio, centre que s'ha convertit en una referència per training d'actors professionals que volen treballar internacionalment. Ara vol estendre aquest training a joves perquè arribin al món audiovisual amb millor preparació i eines que els ajudin a projectar la seva carrera.
Va començar la seva carrera com a director de càsting en 1988. Des de llavors ha treballat i descobert talents per a més de 200 projectes de cinema i TV emesos en cadenes nacionals i internacionals. Vinculat històricament a TV3 a dia d'avui amb la sèrie 'Com si fos Ahir'.
Actor i productor, també ha treballat com a docent a l'Escola de Cinema de Cuba, UPC, ESCAC i l'Institut del Teatre i en moltes escoles d'actors ajudant a múltiples generacions d'intèrprets a desenvolupar les seves vides professionals.

Des que es va graduar de l'Institut del Teatre de Barcelona, no ha parat de treballar. La seva experiència professional abasta teatre, televisió i cinema i ha treballat amb gairebé tots els directors més rellevants catalans i en moltes de les grans sèries de TV nacionals. El seu treball ha estat guardonat en nombroses ocasions, incloent dos premis Butaca a la millor actriu protagonista. Com a docent té una increïble capacitat per treure el millor dels seus alumnes i guiar-los cap a l'èxit.
Nominada als Premis Butaca i amb diversos reconeixements televisius, Núria ha actuat en múltiples sèries, llargmetratges i obres de teatre. També és llicenciada en comunicació audiovisual i emprenedora, a més de ser cofundadora de la companyia teatral Dara. Té una àmplia experiència impartint classes a adolescents i aporta una combinació de frescor i coneixements per assegurar que els joves iniciïn la seva carrera amb passos sòlids.
Jaume Viñas ha estudiat a l'Institut del Teatre de Barcelona i al Col·legi de Teatre de Barcelona. Actor en teatre i televisió, ha publicat també discos i és guionista. El seu entusiasme i coneixement de la professió i la particular manera de treballar que té aquest sector ajudaran els alumnes a començar el seu camí en el món audiovisual i aconseguir bones bases per desenvolupar una carrera professional, sense oblidar-se de la importància de l'ètica laboral.


Estudi Karloff
         
︎El nostre principal objectiu és vincular als nostres alumnes amb la indústria audiovisual. Som un estudi de formació per a l'actor fomentat en la interpretació audiovisual. Amb la finalitat d'oferir una educació i una experiència pràctica per convertir els nostres estudiants en actors creatius especialitzats en l'actuació per a Cinema i TV, adquirint al mateix temps els coneixements que requereix la indústria audiovisual, per aconseguir un bon desenvolupament professional.︎Volem proporcionar als actors un entrenament pràctic i intensiu en l'actuació per a la pantalla, aplicant diferents tècniques d'actuació, amb la continuïtat i supervisió del professorat per contribuir a la creació d'una actuació filmada interessant i creïble.


︎Som un estudi que vol vincular als seus alumnes amb la indústria audiovisual. La nostra intenció és crear un planter de joves preparats perquè puguin enfrontar-se a qualsevol rodatge professional de publicitat, cinema o televisió. Volem ser un punt de suport per a actors formats, perquè puguin entrenar la seva tècnica i les seves emocions i ajudar-los amb els nostres coneixements a crear llaços i networking amb la indústria audiovisual.
ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎