INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a jovesDATES
Del 4 al 15 de juliol de 2022

Del 18 al 29 de juliol de 2022GRUPS:

- Matins (de dilluns a divendres) de 10.00h a 14.30h

- Tardes (de dilluns a divendres) de 16.00h a 20:30hPREU
- Formació de 2 setmanes: 425€  (45 hores lectives)

- Formació de 4 setmanes: 750€  (90 hores lectives)

Alumnes i exalumnes de Karloff: 10% de descompte


INSCRIPCIÓ
Les inscripcions ja estan obertes! Per confirmar la teva plaça, contacta’ns a  joves@estudikarloff.com i et direm quins passos seguir.


EQUIP DOCENT a confirmar
L’any passat (formació estiu 2021) vam comptar amb:

- Ferran Vilajosana
- Núria Deulofeu
- Joana Vilapuig
- Aida Oset
- Roger Torns
- Irene Jódar
- Damià Serra
- Marc Esquirol
- Cintia Ballbé
- Clara de Ramón
- Oriol Puig
- Clara GarcésLLOC
Estudi Karloff
C/Martínez de la rosa 38 i 40
08012 Barcelona


FORMACIÓ ESTIU 2022INTERPRETACIÓ DAVANT DE CÀMERA
De 2 a 4 setmanesCURSOS INICIACIÓ &  AVANÇAT PRESENCIALS
         

Aquest curs està destinat a joves nascuts entre el 2000 i el 2008 que vulgueu fer la primera presa de contacte amb la interpretació davant de càmera, o per aquell alumnat amb experiència acadèmica o professional que vulgui aprofundir amb les eines d'interpretació en el mitjà.


Durant l’intensiu de 2 o 4 setmanes (a escollir), es vol aconseguir una immersió total de l'alumnat en el llenguatge cinematogràfic, treballant diferents assignatures perquè pugui conèixer tots els punts de vista de la formació i l'ofici de l'intèrpret.


El treball troncal durant aquestes 45 o 90 hores de classe serà l'assignatura d'interpretació davant la càmera. Es treballarà amb dos professors/es per tal de conèixer diferents maneres d'enfocar les eines interpretatives, i complementen la formació diverses classes de tècnica com veu i respiració, entrenament actoral, teoria del cinema, història del cinema, guió, etc., per començar a fer les primeres passes per professionalitzar la passió d'actuar.


La filosofia de treball de l'escola es basa en reforçar els trets únics de cada persona, potenciar tot allò que la fa diferent i explorar totes aquelles qualitats que fins ara podien haver quedat invisibles. En el cas dels i les alumnes que us inicieu, us ajudarem a ampliar les eines comunicatives, superar les barreres com la vergonya o el respecte a la càmera i a familiaritzar-vos amb el mitjà audiovisual.


Al final del curs s'enviaran les escenes editades i treballades a l’alumnat per tal que guardeu el material, el tingueu de record, i pugueu seguir evolucionant com a intèrprets, podent-lo utilitzar en qualsevol situació.


A banda d'adquirir tots aquests coneixements, l'alumnat viurà un estiu de cine coneixent companys de tota Catalunya i actors i actrius professionals en actiu que faran d'aquestes 2 o 4 setmanes a Karloff, un estiu inoblidable!


El nombre d'alumnes per classe és reduït per tal de poder aprofundir amb cada u. Són grups de màxim 10 persones, per tant, les places són limitades. Es pot escollir entre fer el curs la primera quinzena de juliol, la segona, o fer les quatre setmanes, i cursar-ho de matins o tardes! En el cas de fer les 4 setmanes,  l’alumnat podrà conèixer més professors i professores, professionals en actiu i tindrà noves assignatures. No repetirà assignatures tècniques ni equip docent.


Ah! Alumnes i exalumnes de Karloff, com sempre teniu un 10% de descompte!

Els grups es formen a partir de l'experiència de l’alumnat, les edats i segons la franja horària que s'esculli (matins o tardes).

Si voleu confirmar la vostra plaça o demanar més informació, contacteu amb nosaltres a joves@estudikarloff.com .

Sigueu benvinguts i benvingudes a la vostra escola!Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎