INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a joves

DATES
Del 6 d’octubre de 2021 al 18 de juny de 2022.

Es faran vacances els mateixos dies que el curs escolar: Nadal, Setmana Santa i festius de Barcelona (01/05/21).


HORARIS DELS GRUPS

La formació és d’un dia a la setmana, de 2’5 hores la classe. Cada dia (de dimecres a dissabte) s’ofereixen diferents franges horàries segons els grups.

Dimecres:
  • de 16.00h a 18.30h 
  • de 17.00h a 19.30h
  • o de 18.30h a 21.00h

Dijous:
  • de 16.00h a 18.30h 
  • de 17.30h a 20.00h
  • o de 18.30h a 21.00h

Divendres:
  • de 16.00h a 18.30h
  • o de 18.30h a 21.00h

Dissabte:
  • de 09.45h a 12.15h 
  • o de 12.30h a 15.00h


PREU
Matrícula del primer any Karloff: 30€

Pagament trimestral: 285€/trimestre

Pagament anual: 765€/curs complet ( 10,5% de descompte )


MATRICULACIÓ

Les matrícules pel curs 2021-2022 ja estan obertes!
Per confirmar la plaça cal omplir el formulari i fer el pagament del primer trimestre (o directament el pagament anual). Demana’ns el formuarli a joves@estudikarloff.com i et resoldre’m tots els dubtes!Formació destinada a joves a partir de 12 anysINTERPRETACIÓ PER A CINE, TV I PUBLICITAT

NÚRIA DEULOFEU / ROGER TORNS / AIDA OSET / CLARA GARCÉS / JOANA VILAPUIG / DAMIÀ SERRA

         

Inscripcions pel curs 2021-2022 obertes! Podeu contactar amb nosaltres a través del correu joves@estudikarloff.com per concertar videotrucada o trucada telefònica i reservar la vostra plaça.


Formació d'interpretació amb càmera de 2,5 hores la setmana per a joves a partir de 12 anys que vulguin iniciar-se o professionalitzar-se en la interpretació de cinema i televisió. Treballant amb la càmera des del primer dia per familiaritzar-se amb la sensació de ser observat, els alumnes entrenaran la comunicació, la veu, el cos i les emocions per alliberar la seva veritat més honesta en el moment d'actuar i descobrir l'essència que el diferenciarà de la resta d'intèrprets.


Al llarg de la formació, l'alumnat anirà ampliant els seus coneixements per realitzar bones proves de càsting fins a tenir la tècnica per començar a treballar en la indústria. L'Estudi Karloff vol ser el pont que uneix l'etapa de la formació dels joves talents amb el cinema i la televisió. Per aquest motiu, els alumnes rebran a final de curs el material gravat de les classes i assessorament perquè pugui començar a fer càstings.


Masterclass amb actors i actrius professionals, formació sobre la indústria amb directors/es, festes amb la resta d’alumnes de l’escola, sessió de fotografies professionals... són algunes de les activitats complementàries a aquesta formació de l’Estudi Karloff.

Si vols més informació i confirmar la teva plaça, escriu-nos a joves@estudikarloff.com i t’atendre’m!

Places limitades amb grups molt reduïts ( 12 alumnes / grup ). Els grups d’alumnes seran formats segons edat i nivell.

Núria Deulofeu

Actriu graduada en l'estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB, amb més de 12 anys d'experiència en el sector teatral i audiovisual.

Nominada als Premis Butaca amb "Com us plagui" de W. Shakespeare dirigit per Dugald Bruce-Lockhart i amb amb reconeixements per la seva interpretació al  Festival Zoom i Serielizados Fest, ha actuat en les sèries “Buga Buga”, "La Riera", "Ventdelplà" i “El Món 3xl” (entre d’altres) i en llargmetratges com "Voyeur" de Marc Recuenco, així com en diverses campanyes de publicitat internacionals.

Cofundadora de la companyia teatral Dara on ha interpretat totes les seves comèdies (“iMe”, “Mars Joan”, “Claqué o no”, “El catalon d’una nit d’estiu”, “Likes”...), és productora, coautora i actriu de l'espectacle "Welcome to Berlin" i co-directora del documental "150 i una Grossa" (Un capricho de producciones).

Actualment combina la seva feina d'actriu amb la ràdio, en la qual treballa per 4t any com a reportera de teatre al programa "Els experts" d'iCat FM (Catalunya Ràdio), i impartint classes d’interpretació per a adolescents i adults.
Roger Torns

Actor, autor i director, graduat en direcció i dramatúrgia a l’Institut del Teatre i diplomat en Arts escèniques a l’escola La Casona.

Com a director i dramaturg ha estrenat “Soliloquejar amb algú” (La Seca), “Woyzeck caducat” (Teatre Tantarantana), “Elefant terrible” (Sala Beckett), “Hàbitat” (Beca Despertalab 2018), “Distància” (Sala Beckett), “Persones potencialment perilloses” (Teatre Tantarantana) i “Estrip-tesi” (Beca Càtedra Brossa). Ha escrit, dirigit i interpretat el capítol pilot de “Animal en sèrie”.

Com a actor ha treballat als espectacles “Generació de merda” (Teatre Poliorama), “Escap Show” (Teatre Poliorama / Teatros del Canal) i “Urinetowm” (Teatre Ovidi Montollor), “Elefant terrible” (Sala Beckett). Ha participat com actor a la pel·lícula “Barcelona 92” de Ferran Ureña i als curtmetratges “Ahora no puedo” dirigit per Roser Aguilar i “Cargols” dirigit per Geoffrey Cowper.
Aida Oset

Graduada a l'estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver com a actriu i a L'AULA (Grau Mig de Música Moderna i Jazz del Liceu) com a cantant. És també professora certificada de Fitzmaurice Voicework.

Com a actriu ha treballat en muntatges teatrals com ara "La lleugeresa i altres cançons" (monòleg), "Othello", "Històries d'Istanbul" o "Molt soroll per no res". Ha participat a les sèries de televisió "Les de l'hoquei", "Mira lo que has hecho", "Servir y Proteger" o "Cites", a les minisèries "Tornarem" i "Ermessenda", a la TVmovie "La Otra Ciudad" i a dues temporades de la sèrie diària "El Cor de la Ciutat".

En cinema ha treballat a "No quiero perderte nunca", "Frontera", "Tres dies amb la família", "El Cuerpo" o "Forasters". Com a cantant i compositora destacaria la seva actual formació de pop electrònic NUU. També ha composat la música dels espectacles "Blink Flash Dunkan", "Històries d’Istanbul" i del monòleg teatral "La lleugeresa i altres cançons", entre d'altres.Clara Garcés

Actriu. Llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona.
Anteriorment es forma com a actriu en l'estudi de Nancy Tuñón i Jordi Oliver.

Com a actriu ha participat en obres com: “Barcelona contra la paret” (Festival Grec‘16, Fira Tàrrega ‘16, Temporada Alta ‘16, Antic Teatre i Teatre el Barri), “Els dies que vindran” (Temporada Alta ’17), “El mateix dia. La mateixa hora. El mateix lloc” (TNC),“Bats & Clubs” (Festival Shakespeare ’14) o “Jo després del teu” (Teatre Tantarantana), entre altres. Ha escrit i dirigit les obres “16 francs amb 29 cèntims” (una biografia d'Amparo Poch) i “Fadwa”.

És fundadora de la companyia La Publica/Hui Basa dirigida per Lali Álvarez, amb la qual treballa des de 2015. En cinema participa com a actriu en “La Festa d'Adam”, llargmetratge dirigit per Santiago Lapeira (2008) i protagonitza “Numen”, curtmetratge de Lucca Saavedra (2015). En televisió l'hem pogut veure en sèries com “La Riera” (TV3) i “Mira lo que has hecho” (El Terrat/Movistar+).

Joana Vilapuig

Actriu, s’ha format al Col·legi del teatre (2010), a l’Estudi Nancy Tuñón (2011), Eòlia (2014) i a l’Estudi per l’actor de Laura Jou (2014-2016), i actualment està cursant l’Institut del Teatre de Barcelona. També ha estudiat Neutrel Mask a l’Escola Jacques Lecoq de París i ha fet diferents cursos a la Sala Becket amb Andrés Lima, Julio Manrique i Javier Daulte.

Ha participat professionalment en la sèrie de TV3 Polseres vermelles (2010- 2012) de Pau Freixas en el paper de Cristina, i a la minisèrie Olor de colònia. En cinema ha treballat a “L’artèria invisible” (2014) de Pere Vilà, a “Palmeras en la nieve” (2014) de Fernando González Molina i a “My first hay way” (2015) de Kevin Meul.

També ha participat en curtmetratges com “Només els valents” de Blanca
Vendrell o “Over the rainbow” de Hèctor Matneca entre d’altres, i també en la Websèrie “La caïda de Apolo” d’Oriol Puig. Com a guionista, va participara a la pel·lícula “El sitio de Otto” d’Oriol Puig (2017)on també va interpretar el paper de Nola. En teatre ha actuat a “Pedro Páramo” de Pau Miró (2015), les
“Bruixes de Salem” d’Andrés Lima (2016) i “Oh mami” de Nico&Sunset (2019).

Damià Serra

Director, guionista i coach d'actors. Graduat a l'ESCAC en direcció, el seu primer curtmetratge “En la azotea” es va estrenar a la Berlinale i va ser nominat al Goya i als Gaudí 2017.

L'han seguit els curts “Yo nunca” i “Moros en la costa”, amb diversos reconeixements nacionals i internacionals. En teatre va escriure i dirigir “Pau”, una obra de micro que es va representar tant a Barcelona com a Madrid i que ha tingut més de 3300 espectadors. També ha estat coach d'actors en diversos projectes i actualment compagina la docència amb l'escriptura de dos sèries de televisió.

Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎