INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a jovesDATES
D’octubre 2023 a juny 2024 (dates exactes a confirmar).


HORARIS DELS GRUPS

La formació és d’un dia a la setmana, de 2’5 hores la classe. Cada dia (de dimecres a dissabte) s’ofereixen diferents franges horàries segons els grups.

Dimecres:
  • de 16:00h a 18:30h 
  • o de 18:30h a 21:00h

Dijous:
  • de 16:00h a 18:30h
  • o de 18:30h a 21:00h

Divendres:
  • de 16:30h a 19:00h

Dissabte:
  • de 10:00h a 12:30h 
  • o de 12:30h a 15:00h


PREU
Matrícula del primer any Karloff: 40€

Pagament anual: 775 €/curs complet (10% de descompte)

Pagament trimestral: 860 € en total, dividits en:

  • Primer trimestre: 380 €
  • Segon trimestre: 330 €
  • Tercer trimestre: 150 €


MATRICULACIÓ

Les matrícules pel curs 2023-2024 ja estan obertes!

Per confirmar la plaça cal omplir el formulari i fer el pagament del primer trimestre (o directament el pagament anual). Demana’ns el formuarli a joves@estudikarloff.com i et resoldre’m tots els dubtes!Formació destinada a joves a partir de 12 anysINTERPRETACIÓ PER A CINE, TV I PUBLICITAT

NÚRIA DEULOFEU / ROGER TORNS / AIDA OSET / CLARA GARCÉS / DAMIÀ SERRA / ÀLEX MARUNY / CLÀUDIA BENITO


Inscripcions pel curs 2023-2024 obertes! Podeu contactar amb nosaltres a través del correu joves@estudikarloff.com per concertar videotrucada o trucada telefònica i reservar la vostra plaça.


Formació d'interpretació amb càmera de 2,5 hores la setmana per a joves a partir de 12 anys que vulguin iniciar-se o professionalitzar-se en la interpretació de cinema i televisió. Treballant amb la càmera des del primer dia per familiaritzar-se amb la sensació de ser observat, els alumnes entrenaran la comunicació, la veu, el cos i les emocions per alliberar la seva veritat més honesta en el moment d'actuar i descobrir l'essència que el diferenciarà de la resta d'intèrprets.


Al llarg de la formació, l'alumnat anirà ampliant els seus coneixements per realitzar bones proves de càsting fins a tenir la tècnica per començar a treballar en la indústria. L'Estudi Karloff vol ser el pont que uneix l'etapa de la formació dels joves talents amb el cinema i la televisió. Per aquest motiu, els alumnes rebran a final de curs el material gravat de les classes i assessorament perquè pugui començar a fer càstings.


I ser Karloff, té molts avantatges!!! 3 masterclass amb professionals de la indústria, formació complementària sobre direcció i història del cinema, festes amb la resta d’alumnes de l’escola i sessió de fotografies professionals... són algunes de les activitats complementàries a aquesta formació de l’Estudi Karloff.


L’Estudi Karloff vol transmetre els valors de compromís i treball en grup, i és per això que per poder accedir a la sessió de fotos professionals, l’alumnat haurà d’haver cursat el 80% de les classes.


Si vols més informació i confirmar la teva plaça, escriu-nos a joves@estudikarloff.com i t’atendre’m!

Places limitades amb grups molt reduïts ( 12 alumnes / grup ). Els grups d’alumnes seran formats segons edat i nivell.

Núria Deulofeu

Actriu graduada en l'estudi Nancy Tuñón i Jordi Oliver i llicenciada en Comunicació Audiovisual per la UAB, amb més de 12 anys d'experiència en el sector teatral i audiovisual. Nominada als Premis Butaca amb "Com us plagui" de W. Shakespeare dirigit per Dugald Bruce-Lockhart i amb reconeixements per la seva interpretació al Festival Zoom i Serielizados Fest, ha actuat en les sèries "Buga Buga", "La Riera", "Ventdelplà" i "El Món 3xl" (entre d'altres) i en llargmetratges com "Voyeur" de Marc Recuenco, així com en diverses campanyes de publicitat internacionals.

Cofundadora de la companyia teatral Dara on ha interpretat totes les seves comèdies ("iMe", "Mars Joan", "Claqué o no", "El catalon d'una nit d'estiu", "Likes"...), és productora, coautora i actriu de l'espectacle "Welcome to Berlin", codirectora del documental "150 i una Grossa" (Un capricho de producciones) i ha treballat durant 4 temporades al programa "Els experts" d'iCat FM recomanant teatre.

Actualment, combina la seva feina d'actriu amb locucions de publicitat, i impartint classes d'interpretació per a adolescents.
Roger Torns

Actor, autor i director, graduat en direcció i dramatúrgia a l'Institut del Teatre i diplomat en Arts escèniques a l'escola La Casona.

Com a director i dramaturg ha estrenat "Soliloquejar amb algú" (La Seca), "Woyzeck caducat" (Teatre Tantarantana), "Elefant terrible" (Sala Beckett), "Hàbitat" (Beca Despertalab, 2018), "Distància" (Sala Beckett), "Persones potencialment perilloses" (Teatre Tantarantana) i "Estrip-tesi" (Beca Càtedra Brossa). Ha escrit, dirigit i interpretat el capítol pilot d' "Animal en sèrie".

Com a actor ha treballat als espectacles "Generació de merda" (Teatre Poliorama), "Escap Show" (Teatre Poliorama/ Teatros del Canal) i "Urinetowm" (Teatre Ovidi Montollor), "Elefant terrible" (Sala Beckett). Ha participat com a actor a la pel·lícula "Barcelona 92" de Ferran Ureña i als curtmetratges "Ahora no puedo" dirigit per Roser Aguilar i "Cargols" dirigit per Geoffrey Cowper.
Aida Oset

Graduada a l'estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver com a actriu i a L'AULA (Grau Mig de Música Moderna i Jazz del Liceu) com a cantant. És també professora certificada de Fitzmaurice Voicework.

Com a actriu ha treballat en muntatges teatrals com ara "La lleugeresa i altres cançons" (monòleg), "Othello", "Històries d'Istanbul" o "Molt soroll per no res". Ha participat en les sèries de televisió "Les de l'hoquei", "Mira lo que has hecho", "Servir y Proteger" o "Cites", a les minisèries "Tornarem" i "Ermessenda", a la TVmovie "La Otra Ciudad" i a dues temporades de la sèrie diària "El Cor de la Ciutat".

En cinema ha treballat a "No quiero perderte nunca", "Frontera", "Tres dies amb la família", "El Cuerpo" o "Forasters". Com a cantant i compositora destacaria la seva actual formació de pop electrònic NUU. També ha compost la música dels espectacles "Blink Flash Dunkan", "Històries d'Istanbul" i del monòleg teatral "La lleugeresa i altres cançons", entre d'altres.Clara Garcés

Actriu. Llicenciada en interpretació per l'Institut del Teatre de Barcelona. Anteriorment, es forma com a actriu en l'estudi de Nancy Tuñón i Jordi Oliver.

Com a actriu ha participat en obres com: "Barcelona contra la paret" (Festival Grec'16, Fira Tàrrega '16, Temporada Alta '16, Antic Teatre i Teatre el Barri), "Els dies que vindran" (Temporada Alta '17), "El mateix dia. La mateixa hora. El mateix lloc" (TNC), "Bats & Clubs" (Festival Shakespeare '14) o "Jo després del teu" (Teatre Tantarantana), entre altres. Ha escrit i dirigit les obres "16 francs amb 29 cèntims" (una biografia d'Amparo Poch) i "Fadwa".

És fundadora de la companyia La Publica/Hui Basa dirigida per Lali Álvarez, amb la qual treballa des de 2015. En cinema participa com a actriu en "La Festa d'Adam", llargmetratge dirigit per Santiago Lapeira (2008) i protagonitza "Numen", curtmetratge de Lucca Saavedra (2015). En televisió l'hem pogut veure en sèries com "La Riera" (TV3) i "Mira lo que has hecho" (El Terrat/Movistar+).Damià Serra

Director, guionista i coach d'actors.

Graduat a l'ESCAC en direcció, el seu primer curtmetratge "En la azotea" es va estrenar a la Berlinale i va ser nominat al Goya i als Gaudí 2017.L'han seguit els curts "Yo nunca" i "Moros en la costa", amb diversos reconeixements nacionals i internacionals.

En teatre va escriure i dirigir "Pau", una obra de micro que es va representar tant a Barcelona com a Madrid i que ha tingut més de 3300 espectadors. També ha estat coach d'actors en diversos projectes i actualment compagina la docència amb l'escriptura de dues sèries de televisió.

Àlex Maruny

Àlex Maruny, actor nascut a Barcelona, es forma al Centre de l'Actor de Lorena García de les Bayonas i a l'escola Estudi per l'Actor de Laura Jou. També ha participat en diferents workshops de John Wild, Mel Churcher i Juan Codina.

En l'àmbit audiovisual, comença la seva carrera cinematogràfica amb el projecte A 3 metres sobre el cel de Fernando G. Molina, i posteriorment participa en pel·lícules com “El club de los incomprendidos” de Carlos Sedes, “Barcelona Nit d'Hivern” de Dani de la Orden o “Promoción Fantasma” de Javier Ruiz Caldera, entre d'altres. També l'hem vist a sèries de televisió com “Polseres Vermelles”, “Drama”, “Cites” o “Benvinguts a la família”.

Internacionalment, ha treballat en diferents pel·lícules com “Risen” de Kevin Reynolds, “The Promise” de Terry George o “Escape Room2 d'Adam Robitel.

Actualment, compagina el seu treball d'actor amb la realització audiovisual.Clàudia Benito

Actriu formada a l'Institut del Teatre de Barcelona.

En l'àmbit audiovisual ha participat en sèries i pelis com: “Hache” (Netflix) dirigida per Jorge Torregrossa, “La Vampira de Barcelona” (Brutal Media) dirigida per Lluís Danés, “Habitaciones Cerradas” (TVE, 2014) i “Laia” (TV3, 2015).

Pel que fa al teatre, ha estat membre de la "Kompanyia" del Teatre Lliure i ha participat en obres com: “Àngels a Amèrica” (Teatre Lliure, 2018) direcció de David Selvas, “El Temps que Estiguem Junts” (Teatre Lliure, 2018-19) direcció de Pablo Messiez, “Berenice” (Teatre Lliure, 2018) direcció Lluís Pasqual, “Nit de Reis” (Teatre lliure, 2017) direcció de Pau Carrió, “The Tempest” (Teatre Lliure, 2017) direcció de Kelly Hunter, “Revolta de Bruixes” (Teatre Lliure, 2016) direcció de Juan Carlos Martel. I també ha treballat en altres muntatges com “Assassinat a l'Orient Expresss” (Teatre Condal, 2021-2022) direcció d'Ivan Morales, “Només la fi del món” (Biblioteca de Catalunya, 2020) direcció d'Oriol Broggi, “Cleopatra” (Teatre Lliure 2015) direcció Ivan Morales, “El Somni d'una nit d'estiu” (Teatre Nacional de Catalunya, 2014) direcció Joan Ollé i “Com dir-ho?” (Teatre Almeria 2013) direcció Xavier Albertí, entre altres.Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎