INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Els nostres cursos

DATES

Del 26 de gener al 18 de maig de 2022


HORARI

Dimecres de 19.30 a 22.00


PREU
90€/mes


INICIACIÓ DAVANT LA CAMÈRA amb AIDA OSET i LLUÏSA CASTELL

A PARTIR DE 18 ANYS


Formació pràctica davant de camèra destinada a persones (a partir de 18 anys) amb interès per descobrir el treball d'interpretació davant de camèra i fer els primers passos.

Durant aquesta formació de 16 sessions de 4 mesos es donaran les bases per a treballar seqüències de cinema i televisió.

OBJECTIUS

A partir de monòlegs i escenes treballarem les eines indispensables per a explorar la interpretació en l'audiovisual.

Assessorament personalitzat per a iniciar i continuar la formació de l'actor/actriu.


Inscripcions: envia el teu CV o contacte a info@estudikarloff.comLLUÏSA CASTELL

Des que es va graduar a l'Institut del Teatre de Barcelona no ha parat de treballar. La seva experiència professional abasta teatre, televisió i cinema i ha treballat amb gairebé tots els directors més rellevants catalans i en moltes de les grans sèries de TV nacionals. El seu treball ha estat guardonat en nombroses ocasions, incloent dos Premis Butaca a la millor actriu protagonista. Com a docent té una increïble capacitat per treure el millor dels seus alumnes i guiar-los cap a l'èxit.AIDA OSET

Graduada a l'estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver com a actriu i a L'AULA (Grau Mig de Música Moderna i Jazz del Liceu) com a cantant. És també professora certificada de Fitzmaurice Voicework.

Com a actriu ha treballat en muntatges teatrals com ara "La lleugeresa i altres cançons" (monòleg), "Othello"o "Històries d'Istanbul". Ha participat a les sèries de televisió "Les de l'hoquei", “Moebius” o "Cites", a les minisèries "Tornarem" i "Ermessenda", a la TVmovie "La Otra Ciudad" i a dues temporades de la sèrie diària "El Cor de la Ciutat".

En cinema ha treballat a "No quiero perderte nunca", "Frontera", "Tres dies amb la família", "El Cuerpo" o "Forasters". Com a cantant i compositora destacaria la seva actual formació de pop electrònic NUU.
ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎