INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Els nostres cursos
DATES
Del 31 d’OCTUBRE de 2022 al 27 de FEBRER de 2023

*no hi haurà classe per festivitat el 26 de desembre ni el 2 de gener

HORARI

Dilluns de 18:00 a 21:00 h


PREU

130€/mes


INSCRIPCIÓ

Per reservar la teva plaça contacta amb nosaltres a info@estudikarloff.com o omple el formulari d’inscripcions situat a la part superior de la nostra pàgina web.


INICIACIÓ DAVANT DE CÀMERA

A PARTIR DE 18 ANYS


Alguna vegada has somiat en veure’t a la gran pantalla? T’agradaria ser actriu/actor al cinema i a la TV?

Ara és el teu moment! Nosaltres t’ajudem a fer-ho realitat!

Formació pràctica davant de càmera on et donarem les tècniques i eines bàsiques per fer els primers passos i iniciar-te en la carrera com a actor/actriu en la interpretació cinematogràfica.

Durant aquesta formació de 16 sessions de 4 mesos (prorrogables a 32 sessions i 8 mesos) es donaran les bases, mitjançant exercicis i improvisacions, per a desenvolupar les habilitats expressives amb la finalitat d’apropar-nos al llenguatge del cinema i la TV.

Tots els treballs seran realitzats en un plató professional equipat amb els mitjans audiovisuals necessaris.

Es treballarà en català i castellà indistintament.QUÈ TREBALLAREM?

-      El cos de l’actor

-      L’eliminació del bloqueig

-      Els estímuls externs i interns

-      La relaxació, el moviment i la improvisació

-      L’autenticitat davant la càmera

-      La credibilitat en l’autoconeixement

-      De la veritat personal a la veritat a la càmera

-      La intuïció

-      Les qualitats expressives i el suport davant la càmera

-      La presencia, la imaginació i la confiança

-      La concentració, la mirada, l’escolta activa

-      Els diferents plànols del cinema i la TV

-      Introducció al llenguatge expressiu del cinema i la TV amb la gravació d’escenes, monòlegs i altres exercicis

-      Preparació d’una audició/ selftapeCRISTINA ARENAS

Cristina Arenas, és llicenciada en interpretació per l’Institut del Teatre de Barcelona (2009- 2013). Rep formació audiovisual a càrrec de Pep Armengol i Lluïsa Castell a Porta4 l’any 2016 i l’any següent realitzant el trainning actoral de cine, tv i càsting a Unir, Madrid.

Com a actriu de teatre l’hem vist la darrera temporada (2021-2022) a la Biblioteca de Catalunya amb la companyia la Calòrica com a “Juana la Loca” al muntatge La feisima enfermedad y la muy triste muerte de la reina Isabel I (2020- 2021) al Teatre Nacional de Catalunya amb la Font de la Pólvora escrita i dirigida per Llàtzer García. Actualment està fent gira de l’espectacle No cal anar a l’havana amb dramatúrgia de Marc Artigau i direcció de Joan Maria Segura, estrenat la temporada (2018- 2019) al Teatre La Gleva de Barcelona.

També l’hem vist amb la companyia projecte ingenu, a Romeu i Julieta de William Shakespeare adaptada per Anna Maria Ricard i dirigida per Marc Chornet als teatres Akademia i Poliorama (2019) i a InFaust amb la mateixa companyia al teatre Akadèmia (2017- 2018). És integrant de la companyia El Martell amb la qual ha estrenat Atlàntida 92, El mar no cap dins una capsa de sabates al Teatre Tantarantana (2018- 2019), YX o la fidelitat dels cignes negres i Ah!, Judit (2016- 2017). La mateixa temporada va estrenar al festival Grec de Barcelona amb la companyia Ignífuga de la qual era membre, l’espectacle Utopia guanyadora del premi Adrià Gual- Sala Hiroshimaamb direcció Pau Masaló amb els quals el 2015 estrena A house is not a home -festival Fira Tàrrega i posteriorment al festival Bell Square de Londres-. També va formar part del repartiment de Paraules d’amor de Joan Ollé al Teatre La Gleva (2015- 2016) i la mateixa temporada estrena Niu de Marc García Coté amb direcció d’Yvette Vigatà al Teatre Nacional de Catalunya. Formà part de la Jove companyia del Teatre Nacional de Catalunya amb la qual va estrenar El Cantador de Serafí Pitarra sota la direcció de Xicu Masó (2014-2015).AIDA OSET

Graduada a l'estudi Nancy Tuñón/Jordi Oliver com a actriu i a L'AULA (Grau Mig de Música Moderna i Jazz del Liceu) com a cantant. És també professora certificada de Fitzmaurice Voicework.

Com a actriu ha treballat en muntatges teatrals com ara "La lleugeresa i altres cançons" (monòleg), "Othello", "Històries d'Istanbul" o "Molt soroll per no res". Ha participat en les sèries de televisió "Les de l'hoquei", "Mira lo que has hecho", "Servir y Proteger" o "Cites", a les minisèries "Tornarem" i "Ermessenda", a la TVmovie "La Otra Ciudad" i a dues temporades de la sèrie diària "El Cor de la Ciutat".

En cinema ha treballat a "No quiero perderte nunca", "Frontera", "Tres dies amb la família", "El Cuerpo" o "Forasters". Com a cantant i compositora destacaria la seva actual formació de pop electrònic NUU. També ha compost la música dels espectacles "Blink Flash Dunkan", "Històries d'Istanbul" i del monòleg teatral "La lleugeresa i altres cançons", entre d'altres.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎