INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a jovesDATES
L’intensiu és de 4 dissabtes: dies 16, 23, 30 de gener i 6 de febrer del 2021.GRUPS:

Grups molt reduïts de màxim 8 alumnes.

Curs destinat a alumnes nascuts/des  a partir del 2011.

Els grups es formaran segons experiència, edat i preferència horària.


Matins de 11.00h a 13.00h:
- Grup 1 (iniciació)
- Grup 2 (avançat)


Tardes de 17.00h a 19.00h: 
- Grup 3 (iniciació)
- Grup 4 (avançat)


Vespres de 18.30h a 20.30h: 
- Grup 5 (iniciació)
- Grup 6 (avançat)PREU
95€ en total (8 hores lectives)


10% de descompte a l’alumnat que estigui cursant o hagi cursat alguna formació a KarloffINSCRIPCIÓ
Les inscripcions ja estan tancades! Si vols rebre info sobre el proper curs online, escriu-nos a joves@estudikarloff.com.EQUIP DOCENT
Joana Vilapuig
Damià SerraINTENSIU DE CÀSTING - Gener i Febrer 2021 PREPARACIÓ DE SELFTAPES 


Obrim un curs nou!

Aprofitem la distància com una oportunitat! Aprèn a interpretar davant de càmera amb les selftapes durant 4 dissabtes, amb grups molt personalitzats de només 8 alumnes i des del poble o ciutat on visquis - només necessites una tauleta o ordinador!

L’avenç en les noves tecnologies ha propiciat que molts directors/es de càsting ja demanen com a primera prova una selftape. I l’adaptació amb les restriccions de la COVID ha fet que des de l’Estudi Karloff haguem pogut seguir treballant la interpretació davant de càmera des de casa!

Així que veient l’èxit que ha tingut durant els darrers mesos la preparació i entrenament que hem fet de selftapes amb l’alumnat de joves que està fent la formació anual, hem decidit obrir les portes i oferir aquesta formació de manera intensiva per a tots aquells joves que vulguin investigar, aprendre i aprofundir en la preparació d’una prova gravada durant un període més concret, intensiu i immersiu.


CURS INICIACIÓ 
       
En aquest curs de 8 hores lectives, s'ofereixen les eines necessàries d'aprenentatge perquè l'alumnat pugui tenir una primera aproximació a la preparació d’un selftape (càsting gravat a casa).

Durant les 4 sessions, es treballarà la part tècnica i la interpretació partint dels monòlegs i escenes que escullin i treballin els i les alumnes (els quals poden seleccionar entre materials proporcionats des de l’estudi o materials que portin de casa i que necessitin/vulguin treballar).

Cada setmana, l’alumnat haurà de treballar en base les indicacions dels docents i fer una entrega per revisar i aprofundir en les seves propostes.

El treball està enfocat perquè els intèrprets puguin familiaritzar-se amb la càmera i siguin capaços de mostrar-se tal com són incorporant les circumstàncies de l'escena i el text. A través dels textos memoritzats i d'alguns exercicis, se'ls ajuda a transmetre amb la mirada, la veu i el cos la veritat de la història que estan interpretant.

Les classes es faran online, a través de l’aplicació zoom, i en grups molt reduïts i personalitzats de màxim 8 persones (organitzats segons edat i experiència).CURS AVANÇAT
       
Curs destinat a l’alumnat que ja hagi estudiat mínim un any d'interpretació amb càmera o hagi tingut alguna experiència professional en la indústria cinematogràfica.

Durant aquestes 8 hores es treballaran monòlegs / escenes triades per l'equip docent de l’Estudi Karloff (o material aportat pel mateix alumnat si així ho desitja) i s'aprofundirà en el subtext, les possibilitats d'acció de l'escena, el recorregut emocional i la creació de personatge.

Les classes es faran online, a través de l’aplicació zoom, i en grups molt reduïts i personalitzats de màxim 8 persones (organitzats segons edat i experiència).

.

Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎