INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a jovesDATES
L’intensiu és de 4 dissabtes: dies 15, 22, 29 de gener i 5 de febrer del 2022.GRUPS:

Grups molt reduïts de màxim 8 alumnes.

Curs destinat a alumnes nascuts/des  a partir del 2012.

Els grups es formaran segons experiència, edat i preferència horària.


Matins de 10.30h a 13.00h:
- Grup 1 (iniciació)
- Grup 2 (avançat)


Tardes de 17.00h a 19.30h: 
- Grup 3 (iniciació)
- Grup 4 (avançat)PREU
120€ en total (10 hores lectives)


10% de descompte a l’alumnat que estigui cursant o hagi cursat alguna formació a Karloff (108€)INSCRIPCIÓ
Les inscripcions ja estan OBERTES! Escriu-nos a joves@estudikarloff.com i t’enviarem el formulari online perquè puguis reservar la teva plaça ;)EQUIP DOCENT
Aquesta informació encara no està disponible.

L’any passat vam comptar amb la Joana Vilapuig i en Damià Serra com a docents d’aquest intensiu.

INTENSIU DE CÀSTING - Gener i Febrer 2022 PREPARACIÓ DE SELFTAPES 


Aprofitem la distància com una oportunitat! Aprèn a interpretar davant de càmera amb les selftapes durant 4 dissabtes, amb grups molt personalitzats de només 8 alumnes i des del poble o ciutat on visquis - només necessites una tauleta o ordinador!

L’avenç en les noves tecnologies ha propiciat que molts directors/es de càsting ja demanen com a primera prova una selftape. I l’adaptació amb les restriccions de la COVID ha fet que des de l’Estudi Karloff haguem pogut seguir treballant la interpretació davant de càmera des de casa!

Aquest curs va sorgir l’any 2021 per les noves oportunitats que vam veure que hi havia treballant des de casa a través de la tecnologia, i veient l’èxit que va tenir, enguany tornem a obrir les portes a aquest format a tots aquells joves que vulguin investigar, aprendre i aprofundir en la preparació d’una prova gravada durant un període més concret, intensiu i immersiu, ampliant una mica més les hores per petició de l’alumnat.

L’alumnat del curs del 2021 ens va deixar aquestes opinions tan boniques…

- “Curs molt intens on he après molt en poc temps i on crec que he après coses que podré posar en pràctica tota la vida”

- “Divertit,  especial, únic. Sí que el recomanaria perquè he après molt”

- “Intensiu molt interessant que et dóna un munt d'eines a l'hora d'interpretar davant de càmera així com per fer el selftapes. El recomanaria mil tant per totes aquelles persones que en el futur facin alguna cosa d'interpretació com per les que interpretar "només sigui un hobby".


CURS INICIACIÓ 
       
En aquest curs de 10 hores lectives, s'ofereixen les eines necessàries d'aprenentatge perquè l'alumnat pugui tenir una primera aproximació a la preparació d’un selftape (càsting gravat a casa).

Durant les 4 sessions, es treballarà la part tècnica i la interpretació partint dels monòlegs i escenes que escullin i treballin els i les alumnes (els quals poden seleccionar entre materials proporcionats des de l’estudi o materials que portin de casa i que necessitin/vulguin treballar).

Cada setmana, l’alumnat haurà de treballar en base les indicacions dels docents i fer una entrega per revisar i aprofundir en les seves propostes.

El treball està enfocat perquè els intèrprets puguin familiaritzar-se amb la càmera i siguin capaços de mostrar-se tal com són incorporant les circumstàncies de l'escena i el text. A través dels textos memoritzats i d'alguns exercicis, se'ls ajuda a transmetre amb la mirada, la veu i el cos la veritat de la història que estan interpretant.

Les classes es faran online, a través de l’aplicació zoom, i en grups molt reduïts i personalitzats de màxim 8 persones (organitzats segons edat i experiència).
CURS AVANÇAT
       
Curs destinat a l’alumnat que ja hagi estudiat mínim un any d'interpretació amb càmera o hagi tingut alguna experiència professional en la indústria cinematogràfica.

Durant aquestes 10 hores es treballaran monòlegs / escenes triades per l'equip docent de l’Estudi Karloff (o material aportat pel mateix alumnat si així ho desitja) i s'aprofundirà en el subtext, les possibilitats d'acció de l'escena, el recorregut emocional i la creació de personatge.

Les classes es faran online, a través de l’aplicació zoom, i en grups molt reduïts i personalitzats de màxim 8 persones (organitzats segons edat i experiència).


.

Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎