INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES
14, 16, 21, 28, 30 de setembre de 2022

11 d’octubre de 2022 (sessió final)

(6 sessions en total, 27’5 h lectives)


HORARIS
Dimecres i divendres de 16:30:h a 21:00h

L’última sessió serà el dimarts 11 d’octubre de 16:00 a 21:00 h (mitja hora més)


PREU

250€
*Actors/actrius de comunitat Karloff tenen 10% de descompte


INSCRIPCIONS

Per reservar la teva plaça contacta amb nosaltres a info@estudikarloff.com o omple el formulari d’inscripcions situat a la part superior de la nostra pàgina web.

VOL.2
MONÒLEGS A CÀMERA amb JAUME VIÑAS

         
Curs avançat d'interpretació davant de càmera on explorarem les eines per abordar els diferents reptes interpretatius que ens podem trobar en la indústria en format de MONÒLEG. Els parlaments individuals que un intèrpret/personatge efectua directe a càmera, al company o antagonista són la clau per alimentar la necessitat de comunicar. Quan el pensament és concret i poderós veiem en l'intèrpret com el text neix des d'un lloc autèntic, genuí, fràgil i vulnerable. És doncs quan s'estableix un espai de confiança i comunicació fluida entre personatge, càmera i espectador.

Al llarg de sis intenses sessions s'enregistraran 5 monòlegs que ens portaran a dominar el fil de pensament i tot allò que no es diu, perquè un cop es verbalitzi el text, cada paraula estigui plena de contingut i les emocions es treballin amb profunditat.

Un dels cinc monòlegs serà d’autoria pròpia, i per això durant l’intensiu es dotarà també a l'alumnat d'eines d'escriptura per tal de poder-lo escriure i desenvolupar-lo.

L'estudi disposa de 10 places per aquest curs. La selecció es farà de manera curricular per part del professor Jaume Viñas. És necessari haver cursat estudis previs d'interpretació o tenir experiència professional en el sector audiovisual.


Per a poder rebre el material gravat serà imprescindible haver efectuat la totalitat dels pagaments del curs. Tot el material gravat serà entregat en la seva versió original.JAUME VIÑAS

Es forma com actor a l’Institut del Teatre de Barcelona i al Col·legi de Teatre de Barcelona i ha treballat amb directors com Carme Portaceli, Raimon Molins, Xicu Masó o Àngel Llàcer. En el camp de la música, ha estudiat piano, baix elèctric i bateria, presenta el programa BalconyTv Barcelona i ha comercialitzat dos discos amb els grups musicals Splac i Domiti.

Els estudis i l'experiència professional el porten a descobrir la passió per l'escriptura que es manifesta principalment en el camp de la literatura dramàtica. Títols com La Filla del Mar (Festival Grec 2021, Teatre Condal 2022), La  Pista (1r premi Beca Desperta 2015), Les estrebades d’una pinta trencada, Home Sweet Home, Lloronas, Welcome to Berlin, El Jardí de Shiz, Soline i Worrick, Gold&Locks (2n premi Beca Desperta 2017) entre d’altres, són textos que també han estat representats a Catalunya, Madrid i Andorra. Interrupció anòmala és el seu primer text editat (Editorial Rema 12).

En el terreny audiovisual ha ajudat a desenvolupar guions de curtmetratges, videoclips, peces de dansa i obres d'art contemporani audiovisual com Krakt, produïda per Nanouck Films. Actualment col·labora amb Efímero Films desenvolupant projectes audiovisuals i és professor de les escoles Estudi Karloff, Èxit, Memory i Aules.

@jauvinas

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎