INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES
Del 7 a l’11 de novembre de 2022


HORARIS

De dilluns a divendres, de 10 a 14 h


PREU

290 €

*actors i actrius de la Comunitat Karloff tenen un 10% de descompte.


INSCRIPCIÓ

Per reservar la teva plaça contacta amb nosaltres a info@estudikarloff.com o omple el formulari d’inscripcions situat a la part superior de la nostra pàgina web.

DESCOBRIR-SE EN LES ESCENES
FERNANDO TRULLOLS

         
En aquest curs ens aproximarem amb detall a les escenes, amb l'afany d'explorar les possibles direccions a l'assaig, construint junts amb confiança i risc a les propostes.

Ens ajudarem a eliminar resistències per concentrar-nos al motor de les accions, rèpliques i silencis, la mirada i l'impuls en l'altre. Tot això des del joc, des del no-res està bé o està malament, des de la provatura i el veritable compromís amb el nostre instrument emocional i el que estem explicant a cada moment.

I amb aquesta premissa ser capaços d'estar oberts a descobrir i descobrir-se perquè davant de la càmera el que estigui succeint estigui ple de veritat i així ho rebi l'espectador.

*Tot el material gravat serà entregat en la seva versió original.FERNANDO TRULLOLS

Llicenciat per la Universitat Pompeu Fabra en Comunicació Audiovisual, en l'especialitat de Direcció i Guió de Cinema.

L’any 2011, després d’obtenir el Premi Villa de Coslada al Millor Projecte de Curtmetratge, dirigeix “El Vaixell Pirata”, curtmetratge que rep més de 20 premis i el  Premi Goya al Millor Curt de Ficció.

La revista Variety l’inclou entre els 10 talents a seguir.

Dirigeix segones unitats a pel·lícules per a directors com Fernando González Molina, Fernando Colomo, Julio Medem o J.A. Bayona i també en la sèrie “Félix”, creada per Cesc Gay per a Movistar. Dirigeix la sèrie “Hache” per Netflix i recentment dirigeix amb Laura Jou “Cucut” per TV3.

El seu curt-anunci per a la campanya de Nadal d'Audi, “Per sempre”, ha estat triat com un dels millors anuncis de l'any 2017 i s'ha alçat amb nombrosos premis, com el Premi Nacional de Creativitat, el AMPE d'Or, el Premi Panorama a la Millor Execució Audiovisual i 12 Premis Sol.

Recentment, ha dirigit la nova sèrie de Paramount+ “Bosé”.

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎