INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 19 al 22 d’octubre de 2021


HORARIS

Dimarts a Divendres
De 10h a 14h


PREU
260€

16 HORES amb FERNANDO TRULLOLS
EMOCIONS A LA PANTALLA

         
En aquest curs treballarem la construcció del personatge, en dinàmiques fílmiques i serials, basant-nos en la gestió dels antecedents, la presència de l'altre, el ritme dels objectius i obstacles des de la comprensió de cada escena.

Ens basarem en la traducció dels subtextos en respiració, mirada, veu, to i posada en escena,  enfocats en una preparació rigorosa i plena de confiança dirigida al moment determinat de rodatge. És aquest l'instant específic en el qual les eines permeten connectar amb tot el procés d'assaig i aconseguim viure davant la cambra emocions reals i honestes, obrint-nos en canal cap a l'experiència vicària de l'espectador.
FERNANDO TRULLOLS

Llicenciat per la Universitat Pompeu Fabra en Comunicació Audiovisual, en l'especialitat de Direcció i Guió de Cinema.

Al 2011, després d’obtenir el Premi Villa de Coslada al Millor Projecte de Curtmetratge, dirigeix “El Vaixell Pirata”, curtmetratge que rep més de 20 premis i el  Premi Goya al Millor Curt de Ficció.

La revista Variety l’inclou entre els 10 talents a seguir.

Dirigeix segones unitats a pel·lícules per a directors com Fernando González Molina, Fernando Colomo, Julio Medem o J.A. Bayona i també en la sèrie “Félix”, creada per Cesc Gay per a Movistar.
Dirigeix la sèrie “Hache” per Netflix i recentment dirigeix amb Laura Jou “Torna, Sara” per TV3.

El seu curt-anunci per a la campanya de Nadal d'Audi, “Per sempre”, ha estat triat com un dels millors anuncis de l'any 2017 i s'ha alçat amb nombrosos premis, com el Premi Nacional de Creativitat, el AMPE d'Or, el Premi Panorama a la Millor Execució Audiovisual i 12 Premis Sol.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎