INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 11 al 14 de maig de 2021


HORARIS

De dimarts a divendres
De 10h a 14h


PREU
260€

16 HORES amb JOSÉ LUIS MONTESINOS
CREAR PER CREURE

         
La construcció d’un personatge al cinema amb l’objectiu de cercar la màxima veracitat en la interpretació d’una seqüència rodada. Com treballar amb el director el text, l’actitud i el to, amb la finalitat d’enfrontar-se al moment crucial de crear al set. Crear perquè ens creguin.

PUNTS A TRACTAR:

1. El backstory.
2. L’escena, el personatge i la seva actitud.
3. La lectura.
4. L’assaig i l’adaptació del text.
5. El rodatge. Elevar la interpretació a un nivell real i interessant.
6. La repetició.

Totes les sessions de treball de l'estudi es registren amb material professional i s’envia als alumnes una vegada finalitza el curs.

JOSÉ LUIS MONTESINOS Director i guionista

Estudia Enginyeria en Imatge i So a l'Escola La Salle Bonanova de la Universitat Ramon Llull. Al mateix temps es gradua en Direcció en Cinematografia al Centre d'Estudis Cinematogràfics de Catalunya (CECC).

Ha aconseguit al voltant de 200 premis amb els seus curtmetratges, "Físico", "Final", "Fest", "Matagatos". Una de les seves obres de més èxit, "La historia de siempre" i incloent el Premi Goya per "El corredor".

La seva òpera prima, "CUERDAS" (2020), produïda per Bastian Films i Gaia Audiovisuals, va ser estrenada a la Secció Oficial de Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges. La pel·lícula es distribueix a Espanya de la mà de Begin Again Films. Ha estat adquirida per Strand Releasing per a la seva distribució nord-americana. També s'han fet amb els seus drets de distribució diferents països, com el Japó, Corea de Sud, Anglaterra, Rússia o Taiwan, entre d'altres.

Actualment es troba immers en el desenvolupament de diversos projectes de llargmetratge, com a director i guionista.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎