INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 13 al 17 de juny de 2022


HORARIS

De 10h a 14h


PREU
290€
*Actors/actrius de comunitat Karloff tenen 10% de descompte

ENTRENAMENT PER AL TREBALL ACTORAL A LA TV

AMB ÒSCAR AIBAR

         Després de molts anys treballant a televisió em segueixo meravellant dia a dia de l'alt nivell assolit per actrius i actors en un mitjà que potser sigui el menys generós amb el temps actual.

Sense l'espai per intercanviar impressions, debatre, util·litzant sentiments probant del teatre i amb una velocitat molt més endimoniada que en el cinema, tant directors com intèrprets hem après a relacionar-nos de manera molt directa i eficaç.

La composició del personatge així com l'aprenentatge del text a casa, les xerrades breus a maquillatge o als vestuaris, la breu taula italiana amb la resta del repartiment i finalment l'ínfim assaig fins arribar a la solitud de l'execució. Tots aquests són processos molt importants que requereixen entrenament.

La diferència entre un actor amb la preparació adequada i un altre que no la té és elevadíssima en aquest mitjà. He vist, i us asseguro que no exagero gens ni mica, carreres de gent amb molt talent truncades per no saber-se adaptar a les exigències d'aquest tipus de mecànica de producció.

En aquest curs ofereixo la meva experiència als assistents, amb l'esperança que pugui ajudar-los quan arribi el moment. Mitjançant l'estudi, comentari i treball d'algunes escenes que ja he rodat, segons la manera de la televisió, pretenc arribar a l'essència d'aquest ofici: l'optimització màxima de temps i esforç per obtenir el millor resultat possible.ÒSCAR AIBAR

Llicenciat a la Facultat de Belles Arts, compagina els seus estudis amb els còmics, mitjà en el qual publica més de 500 pàgines com a guionista a diferents revistes com Cairo, El Víbora, Zona 84, o Totem.

Mentre realitza els seus primers curtmetratges inicia una llarga trajectòria al món del vídeo musical, treballant per a diferents artistes entre els quals destaca Loquillo.

Ha escrit nombroses col·laboracions en prensa i ha publicat algunes novel·les.

Ha dirigit els llargmetratges Atolladero (1995), Platillos Volantes (2004), La máquina de bailar (2006), Rumors(Telefilme, 2008), El Gran Vázquez(2010) i El bosc (2013).

Des de fa sis temporades dirigeix episodis de la sèrie de TVE Cuéntame cómo pasó.

www.oscaraibar.com

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎