INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

MonogràficsDATES

Del 10 al 14 de desembre


HORARIS

Dilluns a Divendres
De 10h a 14h


PREU
290€

ACTUAR PER A LA CÀMERA: INTERPRETACIÓ I DRAMATÚRGIA 

AMB SERGI BELBEL

         

És un curs destinat a actors i actrius que desitgen obtenir o perfeccionar eines de treball per a interpretar seqüències per a televisió, cinema o altres formats audiovisuals. Partint de l'anàlisi d'escenes concretes de la història del cinema i de la televisió, es proposa als actors i a les actrius d'interpretar-les davant una càmera per a, posteriorment, fer-ne una relectura o reinterpretació més lliure i menys condicionada.

L'objectiu és dotar als intèrprets d'elements bàsics per a la interpretació però també d'altres recursos més creatius, relacionats amb la dramatúrgia, que puguin enriquir i eixamplar els límits de la interpretació més convencional.SERGI BELBEL

Autor, traductor i director teatral. Llicenciat en Filologia, professor de Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona (1988-2006), director artístic del Teatre Nacional de Catalunya (2006-2013), President del Patronat de la Fundació Sala Beckett de Barcelona des de 2016.

Algunes de les seves obres han estat dutes al cinema per Ventura Pons (Carícies, Morir o no, Forasters) i Agustí Villaronga (Després de la pluja, telemovie).Ha coescrit el guió de les pel·lícules Eva, de Kike Maíllo (2011) i per a Lluís Miñarro, "Stella Cadente" (2014) i "Love me not" (2018). Ha estat cap de guionsta i argumentista d'algunes sèries de televisió per TV3 i Diagonal TV (Secrets de Família, Nissaga l'Herència, Sin identidad.). És autor d'una sèrie de terror inèdita: Ivern(editada a Columna).

Actualment és creador de la sèrie "Si no t'hagués conegut" per a DiagonalTV i TV3. (2018). Ha estat nominat als Premis Gaudí i als premis Goya com a guionista.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎