INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Els nostres cursos

DATES

Del 6 d’octubre de 2020 al 26 de gener de 2021. ( 16 sessions )


HORARI

Dimarts de 18:00 a 21:00


PREU
150€/mes

PREPARACIÓ PER AL RODATGE

HÈCTOR HERNÁNDEZ VICENS

         

Curs teòric i pràctic per preparar l’actor per a totes les fases d’un rodatge cinematogràfic o televisiu, centrat en el treball de taula, la creació del personatge, l’assaig de les escenes, i la interpretació durant el rodatge.

La primera part se centra en treball de taula i assaig d’escenes, i la segona part en el rodatge d’un guió de ficció.

Preparació per al rodatge

El curs ofereix coneixements de dramatúrgia, per donar eines a l’actor a la fase del treball de taula, i per preparar-lo per a una lectura professional dels guions i al debat amb directors.

El curs es basa en lectures i anàlisi dramatúrgica d’escenes, treball de taula, i assajos de les escenes a cada sessió. Tots els exercicis pràctics es gravaran i analitzaran per tal que els actors vegin el que funciona i el que no.

El curs s’estructura en dues parts:

La primera part se centra a assolir uns coneixements de dramatúrgia, i a treballar la creació de personatge per part de l’actor. Es prepararà el rodatge amb treball de taula i assajos, i cada actor se centrarà a crear el personatge amb el qual conviurà algunes setmanes i trobar la seva veritat d’una manera exhaustiva i profunda.

A la segona part del curs es rodarà el guió de ficció. Tot i ser un exercici d’escola, s’intentarà que el curtmetratge tingui el seu recorregut i pugui servir per a la preparació d’un llargmetratge. Tots els assajos previs asseguraran una bona interpretació en el rodatge i cada actor tindrà escenes per al seu videobook.Hèctor Hernández Vicens

Novel·lista, guionista, director de cinema i televisió. Ha estat durant 6 anys cap de guionistes de la sèrie infantil Los Lunnis (TVE) amb més de 50 premis internacionals. Ha escrit diverses TV movies, entre elles, Pacient 33, amb 4 premis Tirant; sèries com El Cor de la Ciutat, Kubala Moreno i Manchon, 39 + 1 i els llargmetratges cinematogràfics Fenix 1123 dirigit per Joel Joan i Sergi Lara; i El Practicant, dirigit per Carles Torras, en fase de finançament. Com a director de cinema ha escrit i dirigit el thriller psicològic El cadàver d'Anna Fritz, estrenada al festival SXSW Austin, i seleccionada a les seccions oficials de festivals com BFI London Film Festival, Fantaspoa i Festival de Cinema Fantàstic de Sitges entre d'altres i estrenada en gairebé 20 països. Ha dirigit el llargmetratge Day of The Dead Bloodline, produït per Nu Image i Millennium Films, estrenat a USA i distribuït per Netflix. El seu següent llargmetratge com a guionista i director serà produït per A Contraluz Films.ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎