INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a jovesDATES
Hem ampliat un dia d’intensiu!

El curs és de 4 dies consecutius, de diumenge 10 d’abril a dimecres 13 d’abril del 2022 (4h/dia)GRUPS:

Matins: de 10.00h a 14.00h (grups iniciació i avançat)


Tardes: de 16.00h a 20.00h (grups iniciació i avançat)PREU
195€ (16 hores lectives)

10% de descompte a l’alumnat que estigui cursant o hagi cursat alguna formació a KarloffINSCRIPCIÓ
Les inscripcions ja estan obertes! Per confirmar la teva plaça, contacta’ns a joves@estudikarloff.com i et direm quins passos seguir.EQUIP DOCENT
A confirmar. L’any passat vam comptar amb els docents Joana Vilapuig, Núria Deulofeu i Damià Serra.LLOC
Estudi Karloff
C/Martínez de la rosa 38
08012 Barcelona


INTENSIU DE SETMANA SANTA 2022INTERPRETACIÓ DAVANT DE CÀMERA
CURS PRESENCIAL CURS INICIACIÓ
       
En aquest curs de 16 hores lectives i presencial, s'ofereixen les eines necessàries d'aprenentatge perquè l'alumnat pugui tenir una primera aproximació al llenguatge de la interpretació per a cinema i televisió. Cada alumne/a treballarà un monòleg i una breu escena en parella que serà triada per l'equip docent de Estudi Karloff i enviada dies abans perquè es pugui memoritzar el text i portar-lo après el primer dia de curs.

El treball està enfocat perquè els intèrprets puguin familiaritzar-se amb la càmera i siguin capaços de mostrar-se tal com són incorporant les circumstàncies de l'escena i el text. A través de les escenes memoritzades i d'alguns exercicis, se'ls ajuda a transmetre amb la mirada, la veu i el cos la veritat de la història que estan interpretant.

L'estudi disposa de 10 places per a cada grup per a la realització d'aquest curs intensiu i es pot realitzar pel matí o per la tarda.

Part del material gravat final serà editat i entregat a l’alumnat després del curs.
CURS AVANÇAT 
       
Curs presencial destinat a l’alumnat que ja hagi estudiat mínim un any d'interpretació amb càmera o hagi tingut alguna experiència professional en la indústria cinematogràfica.

Durant aquestes 16 hores es treballaran escenes triades per l'equip docent de l’Estudi Karloff i s'aprofundirà en el subtext, les possibilitats d'acció de l'escena, el recorregut emocional i la creació de personatge.

L'estudi disposa de 10 places per a cada grup per a la realització d'aquest curs intensiu i es pot realitzar pel matí o per la tarda.

Part del material gravat final serà editat i entregat a l’alumnat després del curs.Si voleu confirmar la vostra plaça o demanar més informació, contacteu amb nosaltres a joves@estudikarloff.com .Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎