INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Formació per a jovesDATES
El curs és de 4 dies consecutius, de diumenge 2  a dimecres 5 d’abril del 2023 (4h/dia).


GRUPS

︎︎︎ Matins: de 10 h a 14 h (grups iniciació i avançat).

︎︎︎Tardes: de 16 h a 20 h (grups iniciació i avançat).


PREU

195€ (16 hores lectives).

10% de descompte a l’alumnat que estigui cursant o hagi cursat alguna formació a Karloff (175,50 €).


INSCRIPCIÓ

Les inscripcions ja estan obertes! Per confirmar la teva plaça, contacta’ns a joves@estudikarloff.com i et direm quins passos seguir.


EQUIP DOCENT

A confirmar. L’any passat vam comptar amb els docents Núria Deulofeu, Damià Serra, Àlex Maruny i Clàudia Benito.


LLOC

ESTUDI KARLOFF
C/Martínez de la rosa, 38,
08012, Barcelona.


INTENSIU SETMANA SANTA 2023
INTERPRETACIÓ DAVANT DE CÀMERA
CURS PRESENCIAL 


CURS INICIACIÓ ︎︎︎
       

En aquest curs de 16 hores lectives i presencial, s'ofereixen les eines necessàries d'aprenentatge perquè l'alumnat pugui tenir una primera aproximació al llenguatge de la interpretació per a cinema i televisió. Cada alumne/a treballarà un monòleg i una breu escena en parella que serà triada per l'equip docent de Estudi Karloff i enviada dies abans perquè es pugui memoritzar el text i portar-lo après el primer dia de curs.

El treball està enfocat perquè els intèrprets puguin familiaritzar-se amb la càmera i siguin capaços de mostrar-se tal com són incorporant les circumstàncies de l'escena i el text. A través de les escenes memoritzades i d'alguns exercicis, se'ls ajuda a transmetre amb la mirada, la veu i el cos la veritat de la història que estan interpretant.

L'estudi disposa de 10 places per a cada grup per a la realització d'aquest curs intensiu i es pot realitzar pel matí o per la tarda.

Part del material gravat final serà editat i entregat a l’alumnat després del curs.CURS AVANÇAT ︎︎︎
       

Curs presencial destinat a l’alumnat que ja hagi estudiat mínim un any d'interpretació amb càmera o hagi tingut alguna experiència professional en la indústria cinematogràfica.

Durant aquestes 16 hores es treballaran escenes triades per l'equip docent de l’Estudi Karloff i s'aprofundirà en el subtext, les possibilitats d'acció de l'escena, el recorregut emocional i la creació de personatge.

L'estudi disposa de 10 places per a cada grup per a la realització d'aquest curs intensiu i es pot realitzar pel matí o per la tarda.

Part del material gravat final serà editat i entregat a l’alumnat després del curs.︎︎︎ Si voleu confirmar la vostra plaça o demanar més informació, contacteu amb nosaltres a ︎ joves@estudikarloff.com

 
Mark

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎