INICI  ESCOLA  INSCRIPCIONS  CONTACTE         ESP | CAT  
Estudi Karloff          

Cursos adultsDATES
Del 20 de setembre al 8 de novembre de 2022

(6 sessions en total)

*dimarts 27 de setembre no hi haurà classe per motius externs, ni l’1 novembre per festivitat.


HORARIS

Dimarts de 18 a 21 h

*en algunes sessions, segons dicti el professor/a, es pot veure ampliat l’horari.


PREU

420€

*actors i actrius de la Comunitat Karloff tenen un 10% de descompte.


INSCRIPCIÓ

 Per reservar la teva plaça contacta amb nosaltres a info@estudikarloff.com o omple el formulari d’inscripcions situat a la part superior de la nostra pàgina web.

TORNA A L’ACCIÓ
Pla de negocis per a actors i actrius

         
3 hores per setmana, 6 sessions i una sessió de tancament 3 mesos després de la finalització del curs per presentar els resultats del pla.

Una formació per ajudar als actors i actrius a fer un pla de màrqueting de 3 mesos i complir-lo. Un gran moment per actualitzar el teu material i coneixements amb un pla personalitzat i efectiu per millorar la teva carrera i networking. Treballant amb professionals en actiu de diversos àmbits: el director/a, el director de càsting, l'agent, el fotògraf...


El professorat estarà composat per:

Luci Lenox (directora de càsting).
Pep Armengol (director de càsting).
Martin Ramiro (fotògraf).
Montse Narro (agent).
Damià Serra (director de cinema).


Al final del curs tindràs:

1) Una bona revisió de tot el teu material promocional.
2) Millors coneixements de les tècniques de selftape.
3) Més tècniques per a càsting i consells per combatre
els nervis.
4) Un headshot actualitzat.
5) Un pla de tres mesos perquè donar una empenta a la
teva carrera.


El pla de màrqueting es dividirà en tres parts principals:

A) Marca Personal i Visió de Futur

Definir la marca personal de l'actor/actriu i mostrar les teves capacitats: qualsevol curs o formació que vulguis fer. També podeu incloure qualsevol habilitat que necessiteu continuar practicant.

Resoldrem preguntes com: Qui sóc jo com a actor? On vull estar en 3 mesos? Quina és la meva visió per a la meva carrera? Què necessito fer per aconseguir això?, etc.

B) Material Audiovisual Promocional

Treballar les eines promocionals: Fotos, pàgina web, showreel i presentacions actualitzades i optimitzades.

C) Xarxes i Networking

Aquí és on poses els teus plans per a la teva promoció personal i portar la teva informació als professionals de la indústria que preparen nous projectes.

 
LUCI LENOX

Directora de càsting internacional. Ha treballat juntament amb alguns dels cineastes més importants i prometedors del món com J.A. Baiona, Isabel Coixet, Kenny Ortega, Marc Forster, Woody Allen, Sebastian Schipper, Àlex de l'Església i Benito Zambrano, entre d'altres. Ha col·laborat al càsting de més d'un centenar de produccions a Espanya i Europa. La llista de clients inclou Netflix, Fox, Paramount, ABC, Disney, NBC, MediaPro i diverses productores independents espanyoles. Els seus més recents crèdits inclouen "Baby" dirigida per Juanma Bajo Ulloa i les sèries "The Head" per a HBO i "Warrior Nun" per a Netflix. A més, és membre de la junta de CSA Europa i ha dirigit el Comitè de Diversitat i Inclusió a Europa.


PEP ARMENGOL

És director de càsting internacional, actor, docent i productor audiovisual. Com a director de càsting ha treballat en més de 200 projectes de cinema i TV amb directors/es com Agustín Villaronga, Woody Allen, Cédric Klapisch, Fernando Trueba, Tom Tykwer, Enric Urbizu, Brad Anderson, Peter Greeanaway,  Susan Seidelman,  Alfonso Arau,  Catherine Corsini, Jaume Rosales, Barbet Shroeder, Óscar Aibar, entre d'altres.

Entre els treballs recents: "Pan de limón con semillas de amapola" de Benito Zambrano, "El Páramo" de David Casademunt, "Dos" de Mar Targarona, "La Bestia" de David Casademunt i "La Vampira de Barcelona" de LLuis Danes. Actualment, dirigeix el càsting de la sèrie de TV "Nacho XXXL" per a Starzplay, BAMBU Producciones, i en cinema, "L'escanyapobres" d'Ibai Abad i "El Cuco" de Mar Targarona.
MARTIN RAMIRO

Fotògraf amb una dilatada experiència al retrat d'actors i actrius. El seu estil es caracteritza per treballar d'una manera més propera i creativa, buscant que el client impulsi els seus projectes i passions. Està especialitzat a captar moments suggerents i interessants de cada actor i actriu.

Podeu veure els seus treballs a @martinramiro.creativo

Amb ell es realitzarà una sessió de fotos individualitzada perquè tingueu un headshot actualitat.


MONTSE NARRO

Amb una extensa i llarga trajectòria com a productora de ficció, gènere que l'apassiona, i escoltant les seves inquietuds va fer una formació de coaching de comunicació i acció efectiva com un primer pas de treball per desenvolupar, el 2019, el projecte Art-and-Actors de management d'actors i actrius, amb una filosofia de gestió propera, de treball en equip i de comunicació constant amb els representats.

Produccions on ha treballat: Plats Bruts, Jet Lag, El joc de viure, Majoria Absoluta, L'un per l'altre, Lo Cartanyà, El cor de la Ciutat, entre altres títols.
DAMIÀ SERRA

Graduat en Direcció a l'ESCAC. El meu primer curt, "EN LA AZOTEA" es va estrenar a la Berlinale 2016 i va guanyar a SEMINCI i a Sitges-Nova Autoria, i va ser nominat als Gaudí i Goya 2017. El van seguir "YO NUNCA" i "MOROS EN LA COSTA", que encara viatja per diversos festivals. En teatre vaig escriure i vaig dirigir "PAU", una obra de micro que barrejava teatre i cinema que va estar 12 setmanes a Barcelona i 7 a Madrid, entre altres obres, i compagino la meva feina de guionista i coach ocasional amb el de professor de cinema i interpretació, que m'encanta i m'omple de vida. Actualment, estic desenvolupant dues sèries de televisió.

ESTUDI KARLOFF

                                                 ︎ ︎